Parte din succesul său e datorat și soției sale, care îl ajută să ducă o viață liniștită și fericită. Departe de lumea fotbalului până să-l cunoască, Andreea, soția lui, îl iubește de peste 10 ani și i-a dăruit, în acest timp, două fetițe superbe.

Stanciu e un om minunat, un familist cum puțini se nasc. Își divinizează familia, soția și copiii. Este un băiat care a avut o relație minunată cu soția lui și înainte. Ei sunt de mulți ani împreună.

El așa a fost educat și așa este și familia lui, pentru acest fapt el e astăzi numărul 1 din toate timpurile. Eu am fost și la nunta lor.

La început am fost supărată pe Andreea, soția lui, mi se părea că îi ia mult prea mult timp din performanță. El era atât de îndrăgostit încât pleca după antrenamente la Alba cu mașina și se întorcea imediat.

Se ducea să o vadă și se întorcea. Am fost supărată și am hotărât cumva ca ea să vină și să stea cu el în București. Doar că ea avea facultate și niciodată nu a vrut să renunțe la facultate. Atunci am înțeles ce fel de fată este ea”, declara Anamaria Prodan, pentru fanatik.ro, legat de actuala soție a lui Stanciu, absolventă de inginerie biomedicală.

O fată care a făcut o facultate nu pe scări, ci pe băncile școlii

Anamaria Prodan a mai precizat că Stanciu se poate considera un om norocos pentru că are lângă el o fată precum Andreea.

Ce relație frumoasă au, ce relație frumoasă au și cât de bine se înțeleg familiile între ele! Și într-adevăr, în momentul în care a terminat facultatea, a venit lângă el și l-a ajutat să devină bărbatul și familistul care este astăzi.

În general o femeie te ridică sau te coboară. Când femeia are educație și provine dintr-o familie frumoasă și a făcut ceva în viața asta, este cu siguranță un plus. Andreea nu era o femeie antrenată prin oraș. Ea nu era o femeie trecută pe la toți fotbaliștii, ea nu făcea parte din damele Bucureștiului.

Era o fată crescută într-o familie superbă. O fată care a făcut o facultate nu pe scări, ci pe băncile școlii. Andreea e o fată care și-a dorit enorm ca el să fie liniștit, să facă performanță, iar ea să aibă o meserie în mână”, a mai spus Anamaria Prodan.

Nicolae și Andreea au împreună două fetițe, pe Masha Ecaterina, născută în noiembrie 2020, la Praga, pe vremea când fotbalistul evolua pentru Slavia Praga, și pe Zoe Carolina, născută în iunie 2022, pe când Stanciu era la Wuhan. Cei doi sărbătoresc, în luna iunie, 5 ani de căsătorie.

sotia-lui-nicolae-stanciuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 19

„Nicolae Stanciu cred că este cel mai periculos!”

Nicolae Stanciu, cel care a înscris primul gol pentru România la Euro 2024, a fost numit de către selecționerul Ucrainei, drept „cel mai periculos jucător” al Naționalei.

„Unii zic că România nu e o echipă puternică, dar ei au jucat bine în meciurile din preliminarii. Nicolae Stanciu cred că e cel mai periculos. Îmi place mult de el, dar ei sunt o echipă. Românii au jucători tineri, foarte buni, care pot decide un meci”, a mărturisit Serghei Rebrov, în cadrul conferinței de presă.

Și chiar așa a debutat Stanciu la Euro, în forță. Iar Andreea i-a fost alături, trup și suflet, din tribune. Tânăra a publicat câteva imagini în care apare sărind în sus de fericire: „Mă faci să mă simt atât de lalalala”.

Și ”lalalala” se simte de când l-a cunoscut pe Stanciu, când ea avea doar 16 ani, iar el 19. S-au întâlnit pe Facebook, iar în realitate, într-o zi de decembrie. De atunci au rămas împreună.

M-am dus și am așteptat-o când s-a dat jos din autobuz și acolo ne-am văzut prima dată. Îi văzusem profilul de Facebook. Mie îmi plăcea de ea și chiar m-am îndrăgostit atunci când am văzut-o. Din 12.12.2012 suntem împreună. Eu aveam 19 ani, ea avea 16 ani”, a povestit Nicolae Stanciu în cadrul podcast-ului ”Vorbe la timp cu Andreea Bogdan”.

După cinci ani, Nicolae Stanciu avea să o ceară pe Andreea în căsătorie, la Paris. După ce a auzit și ”da”-ul care avea să-i schimbe viața, iată ce scria el, extrem de fericit, pe rețelele de socializare.

”Când mă uit la tine văd în faţa ochilor tot restul vieţii. Te iubesc”, a scris Stanciu pe Instagram.

Pe 1 iunie 2018, chiar de Ziua Copilului, cei doi au spus „Da” în fața ofițerului Stării Civile din Alba Iulia. Petrecerea a avut loc la Hanul dintre Sălcii, o frumoasă sală de nunți de malul Mureșului.

La petrecerea organizată după cununia religioasă de la biserică au fost prezente nume importante din fotbalul românesc, printre ele cuplul de pe atunci Anamaria Prodan (n.r. impresara lui) și Laurențiu Reghecampf, Adi Popa sau Mihai Pintilii. La fața locului a fost și Flick, supranumit și Domnul Rimă, pentru versurile sale spontane și inedite.

Cum se aștepta toată lumea, Flick nu a putut rata ocazia de a-i dedica o strofă specială, bunului său prieten, care tocmai se căsătorise în fața lui Dumnezeu.

Prezint nunți în general/ Uneori sunt pețitor/ Azi sunt vornic în Ardeal/ Că se-nsoară Nicușor!”, a scris cunoscutul realizator de radio, într-o postare publicată pe contul personal de Facebook.

Vezi și România-Ucraina, 3-0, meci istoric pentru tricolori la Euro 2024. Edi Iordănescu, victorie magistrală, cadou de ziua lui. Toată familia l-a susținut din tribune: frații, părinții, soția, copiii, nepoții

Citește și:

Ana Baniciu, decizie majoră la doar câteva zile de când a născut. Anunțul vedetei

Fiul și nora Gabrielei Firea, nuntă mare, cu decor elegant și ploaie de vedete. Mirela Vaida, Carmen Chindriș și Luminița Anghel, printre artiștii care au cântat la Palat