Cosmin Stan este un jurnalist respectat, a transmis din cele mai periculoase sau importante locuri din lume, dar cine și-ar fi închipuit că este și atât de romantic? Prezentatorul știrilor de la PRO TV, care face echipă în weekend cu Roxana Hulpe, a scris un mesaj superb pe Instagram, de ziua soției sale.

„Ești soarele și luna și steaua noastră călăuzitoare! Ești ancoră-n furtuni și rază de lumină în întuneric! Ești mângâiere pe suflet la nevoie și sprijin la greu! Ești totul și mai mult de atât și te iubesc nespus! La mulți ani”, este urarea care „topit” Internetul.

cosmin-stan-familie-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Cine e soția lui Cosmin Stan. S-au căsătorit în 2007, în Las Vegas

El e originar din Constanța, iar ea, din Petrila, Hunedoara. S-au căsătorit în 2007, în Las Vegas, și au doi copii minunați, pe Maia Katerina (10 ani) și pe Mark Robert (13 ani). Anul trecut, au profitat de vacanța în SUA pentru a-și reînnoi jurămintele fix în același loc în care se căsătoreau, acum 15 ani. Oana nu lucrează în mass media, ci este manager în cadrul unei companii de asigurări.

cosmin-stan-familie-4SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

Oana și Cosmin sunt un cuplu discret, nu sunt foarte mondeni, dar călătoresc foarte mult și își expun experiențele turistice pe rețelele sociale. De altfel, aceasta este o pasiune care îi unește, după cum mărturisea Cosmin într-un interviu recent pentru TV Mania.

„Cel mai mult ne place să călătorim împreună. Eu și Oana, soția mea, suntem împătimiți ai călătoriilor și considerăm că nimic nu e mai important pe lume decât să străbați lumea largă și să cunoști locuri și oameni noi și ne bucurăm foarte tare că am reușit să le insuflăm și copiilor această pasiune.

“După 15 ani de când am spus I DO, exact în aceeași zi și în același loc, la o micuță capelă din neobositul Las Vegas, am reînnoit jurămintele de atunci care sunt mai valabile ca oricând! Mai ales că acum am avut alături de noi ca martori cele mai dragi ființe nouă!”, mărturisea Cosmin, în octombrie 2022, pe Facebook, acolo unde a pus și cele două fotografii, realizate la 15 ani distanță.

cosmin-stan-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Noi plecăm cu ei peste tot și am făcut asta de când s-au născut. Primele lor vacanțe au fost când de-abia aveau 3-4 luni. Așa că fiecare vacanță este un prilej de bucurie pentru toți patru. Dar cum nu putem călători mereu, când suntem acasă ne place să jucăm fotbal (amândoi copiii sunt foarte pasionați) sau facem ture cu bicla prin pădurea din apropiere”, a declarat Cosmin Stan pentru TV Mania.

cosmin-stan-colege-pro-tvSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Citește și: Ce familie frumoasă are Andreea Marinescu! Poze rare cu soțul criminalist și cu cei doi băieți ai știristei de la PRO TV

Citește și: Lavinia Petrea, imagine tandră cu soțul procuror. Ce mesaj i-a transmis la aniversarea căsnicie

Citește și: Mihai Dedu, despre căsnicia de 37 de ani: „Noi, dacă nu ne scoteam ochii, nu rezistam”

Citește și: Fetița Amaliei Enache va împlini în curând trei ani, dar e cel mai plimbat copil din lume. Ce spune vedeta despre micuța Alma