La un moment dat, Connect-R a și postat pe rețelele de socializare o fotografie cu Ana Maria, numind-o chiar așa, ”varianta mea feminină”. Și într-adevăr se poate observa că cei doi seamănă destul de bine.

Deși artistul își ține familia departe de ochii și urechile presei, recent, într-un interviu acordat lui Denise Rifai, acesta a vorbit despre sora sa, în contextul unui scandal apărut în presă. Se scria atunci că el nu și-ar fi plătit angajații, fapt negat și explicat de cântăreț.

„Da, banii m-au schimbat în bine. Banii participă la fericire, dar în niciun caz nu fac parte din esența fericirii. Sunt un tip haotic, uit să plătesc salarii. De-asta, mai nou, în afară de contabil, mai am o asistentă, pe sora mea.

Ce nu au înțeles ei, la un moment dat ei amenințau că pleacă și am spus. Niciodată un artist, un leader de trupă nu o să stea într-un chitarist, chiar dacă îi iubesc pe toți, dar oamenii vin pentru cel care deschide gura.”, a declarat Connect-R în interviul de la Kanal D.

Așa s-a aflat că sora lui mai mică îi este mână dreaptă în afacere.

Maya, cea mai importantă prezență feminină din viața lui Connect-R

Sora lui nu este singura prezență feminină apropiată. Artistul are și o fiică, pe nume Maya. Copila este rodul iubirii lui cu Misha, cea care i-a fost soție în trecut. Fetița lor a moștenit frumusețea mamei sale și caracterul puternic al tatălui ei, iar Connect-R este extrem de mândru de micuța lui.

Artistul postează adesea fotografii cu micuța Maya, iar fanii sunt extrem de încântați să vadă cum fetița crește pe zi ce trece.

Toată lumea știe că artistul este un tată fericit și împlinit, iar relația sa cu fosta soție este una extrem de bună. Cei doi au păstrat o prietenie strânsă și au decis să o crească pe fetița lor împreună, chiar dacă sunt divorțați de cinci ani, iar drumurile lor s-au separat.

Vezi și Ce meserie are, de fapt, la bază, Connect-R! Tatăl său și-a dorit așa

Citește și:

Andreea Bălan face primele declarații după despărțirea de Tiberiu Argint: „Pur și simplu dragostea vine”

Teo Trandafir a luat o decizie mare, la 53 de ani. Ce operație de înfrumusețare își face