George Buhnici este protagonistul unui derapaj care a inflamat Internetul. Jurnalistul de tehnologie a făcut unele declarații scandaloase, în cadrul unui interviu pe plajă, la Neversea, afirmând că fetele ar trebui să treacă mai des pe la sală, să nu se afișeze la mare cu vergeturi. El a dat-o exemplu pe soția lui, care la 41 de ani este în formă maximă. „Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?”, l-a întrebat George Buhnici pe reporter. Dar cine e și cu ce se ocupă soția lui George Buhnici.

george-si-lorena-buhnici-7-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

Cine e și cu ce se ocupă soția lui George Buhnici

George și Lorena Buhnici sunt căsătoriți din 2010 și au împreună o fetiță, Ariana Maria, care luna viitoare va împlini 10 ani. Lorena Buhnici are 40 de ani și este la fel de prezentă în online, ca și soțul ei, fostul prezentator al emisiunii „I like IT”, de la PRO TV. Pe canaul de Youtube este urmărită de peste 66.000 de abonați, iar interviurile ei cu personalități, și nu numai, sunt deja cunoscute. Iată cum se descrie Lorena Buhnici pe site-ul personal

„M-am născut la Ploiești, într-o zi de iarnă frumoasă, 29 decembrie 1981. Am avut o copilărie pe care dacă aș putea aș povesti-o într-o carte plină cu ilustrații. Năzdrăvăniile, râsetele în hohote, școala, fratele mai mare, mereu cu grijă față de sora mai mică, mereu pusă pe boacăne, vacanțele la bunici, scovergile făcute de bunica, părinții, cei mai frumoși și buni din lume, prietenii, apoi liceul, prieteniile legate încă și acum, iubirile, și mai apoi facultatea și …schimbarea. Într-un om mare. O femeie. Ce a ales să facă carieră. Una frumoasă și puternică. M-am angajat la 18 ani, ce a pornit de la o practică peste vară (am terminat SNSPA – Comunicare și Relaţii Publice, specializare Marketing Politic), la revista auto a Registrului Auto Român.

După trei luni m-au angajat şi am rămas acolo încă 12 ani, în care am fost redactor, secretar general de redacţie, redactor-șef adjunct şi redactor-şef. Apoi am fost Purtător de cuvânt – Registrul Auto Român (pe toată țara – 42 de filiale), Şef Birou Presă RAR, după care am plecat patru ani de zile în Ministerul Transporturilor – Consilier de Imagine pentru un Secretar de Stat. Am studiat şi un master la IDR (Insitutul Diplomatic Român – Relaţii Internaţionale şi Protocol), care m-a ajutat enorm în cariera mea diplomatică.

Acolo am învăţat cam tot ceea ce aplic astăzi în proiectele mele. După toţi aceşti ani plini de muncă am ajuns la burnout. Şi am făcut o schimbare majoră. Am ajuns la digital.  Așa am creat împreună cu George, soțul meu, site-ul cavaleria.ro care astăzi este cea mai de succes platformă din România dedicată bărbaților. Iar de aici a fost un pas spre proiectul meu de suflet, interviurile. Ele sunt pasiunea și refugiul meu din zona asta de bărbați cu care mă întâlnesc zilnic.

Așadar, sunt omul care creează, construiește și dă stabilitate proiectelor, dar mai ales este liant și suport al legăturilor dintre oameni. Interviurile sunt realizate într-un concept unic, inovativ, cu autenticitate, unde se imprimă foarte bine stilul meu. Îmi place să aduc în fața publicului oameni cu informații valoroase, dintr-o sferă largă de domenii, povești de viață si idei coerente care să inspire și de ce nu să influențeze în mod firesc și normal o întreagă comunitate. Cât despre cele personale, soțul și fetița mea, sunt cele mai importante proiecte din viața mea!”.

George Buhnici, declarații controversate: „Mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi”

„Mi se pare că ar trebui să le spunem oamenilor din jurul nostru când arată bine că arată bine şi am văzut fete care arată foarte bine aici. Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. De ce? Dacă vrei să vii la mare să îmi arăți piele, și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul”, a declarat George Buhnici pentru emisiunea „Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

George Buhnici și-a dat exemplu propria soție, pe Lorena Buhnici (40 de ani), despre care spune că „arată ca o minoră”. „Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?”, l-a întrebat George Buhnici pe reporter.

Citește și: Cine e și cu ce se ocupă soția lui George Buhnici. „Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră”. Vloggerul a creat iureș pe Internet după ce a trimis femeile la sală

Citește și: Așa arată o femeie normală! Iubita lui Cristiano Ronaldo, cu celulită, „colăcei” și „aripioare”, la plajă. Cum au prins-o paparazzi pe Georgina Rodriguez