Monica Gabor a publicat pe Instagram câteva imagini în compania unei bune prietene, care se află alături de ea și la evenimentele importante din familie, dar și la distracții. Este vorba despre Lavinia Postolache, o româncă originară din Pitești, care a reușit să-l cucerească pe unul dintre cei mai râvniți milionari de pe glob. Monica și Lavinia s-au relaxat la Madeo Ristorante, un local exclusivist din Los Angeles și au marcat momentul și pentru fanii de pe Instagram.

Lavinia Postaloche and Monica Gabor arrive at Las Vegas Mc Carran Airport to board a private jet en Route to LA!SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu, care din 2019 a devenit soția milionarului chinez Mr. Pink, a purtat cizme lungi, până peste genunchi, și un cardigan cu mâneci trei sferturi. Lavinia a fost îmbrăcată ceva mai casual, cu jeanși și tricou.

Anul trecut, paparazzii de peste Ocean le-au surprins pe fete în timp ce se întorceau cu un avion privat din Las Vegas, în Los Angeles. La momentul acela, Monica îi avea cu ea și pe fiica ei, Irinuca, dar și pe Antony, fiul lui Mr. Pink dintr-o relație anterioară.

Cine este Lavinia Postolache, prietena Monicăi Gabor

Lavinia Postolache, în vârstă de 33 de ani, nu este străină de lumea bună de la Hollywood. Născută în Pitești, românca a fost descoperită pe când avea 15 ani, de Dana Săvuică, și a început o carieră promițătoare în modelling. În 2007 s-a mutat în SUA, pentru a studia actoria, și a bifat reușite și în acest domeniu. În 2016, Lavinia Postolache a jucat alături de Keanu Reeves în pelicula ”The Neon Demon”, care a concurat și pentru Palme d’Or, la Cannes.

Câştigătoare a titlului de Miss World România în 2010 şi absolventă a New York Film Academy, Lavinia a povestit pentru ”Weekend Adevărul” cum este viața ei peste Ocean: ”Sunt mândră că apar în distribuţia unui film care îl are ca actor principal pe Keanu Reeves. A fost o experienţă utilă, aştept ca viitorul să-mi ofere şi mai mult. Mi-ar plăcea să joc alături de Anthony Hopkins şi de Cate Blanchett”.

Lavinia Postolache, poveste de iubire cu milionarul Jimmy Esebag

Frumoasa româncă a reușit să-l cucerească pe unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume, milionarul francez Jimmy Esebag (61 de ani), preşedintele „America’s Licensing Holding Group”, care deţine drepturi ale brandului Playboy. De asemenea, acesta deţine acţiuni şi la Agenţia de Modeling Elite (cea mai faimoasă agenţie de modele din lume, n.r.). În 2019, Lavinia a născut un băiețel.

Citește și: Câți bani a câștigat Monica Gabor din reality show-ul cu Irinel Columbeanu. Cât îi intra săptămânal în cont

Citește și: Monica Gabor a împlinit 34 de ani! Cadoul pe care Irinel Columbeanu i l-a trimis în SUA. Irinuca a fost cea mai impresionată!