Finală cu final neașteptat în cel de-al 8-lea sezon al concursului Chefi la cuțite. Deși toată lumea de aștepta ca în acest an să avem prima femeie câștigătoare a concursului, finalul a fost cu totul altul.

Câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 8 este Ionuț Belei din echipa lui Sorin Bontea.
Semifinala a cuprins trei probe și doar trei concurenți au reușit să ajungă în marea finală „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8. Este vorba despre Maria Șandru, Ionuț Belei și Roxana Blenche.

A fost un sezon de-a dreptul spectaculos, ce s-a terminat cu o bucurie imensă pentru tânărul bucătar care a fost cuțitul de aur al lui Sorin Bontea.

Cu lacrimi de fericire în ochi, Ionuț Belei și-a văzut visul devenit realitate după ce a devenit câștigătorul „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8.

Ionuț Belei, Maria Șandru și Roxana Blenche au pregătit un starter, un fel principal și un desert, iar degustarea a fost făcută de chefi celebri din România. La final, cel care a obținut cele mai multe puncte și a fost ales câștigător „Chefi la cuțite” 2020, sezonul, a fost Ionuț Belei.

Roxana Blenche, favorita la titlu

Chiar dacă toată lumea s-ar fi așteptat ca noul câștigător al sezonului să fie talentata Roxana Blenchet. Razultatul a fost altul, Potrivit Antena 1, Roxana a dat însă dovadă de mult fair play: „Îl felicit pe Ionuț. A fost și este un bucătar extraordinar. A fost un adversar de temut. Asta este o competiție, nu trebuie să fim triști. Nu trebuie să fim triste nici eu, nici Maria. Trebuie să fim la fel de pozitive fiindcă am ajuns până în finală, am fost toți trei în finală. Da, a câștigat Ionuț, dar și eu mă simt o câștigătoare din simplul fapt că am ajuns până aici”, a dezvăluit Roxana Blenche, la scurt timp după ce a aflat că Ionuț Belei e câștigătorul „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8.