Iar lucrurile nu se termină aici. Frumoasa blondă, model, cum altfel, l-a cunoscut pe actor chiar în restaurantul soțului ei, cu care are un copil de 7 ani.

Chiar dacă între cei doi s-a înfiripat ceva din prima clipă, soțul ei, Roland Mary, în vârstă de 58 de ani, nu e gelos. Asta pentru că cei doi au o relație deschisă, în care fiecare se poate vedea cu cine-i place.

Nicole Poturalski este un fotomodel de succes, de naţionalitate germană şi cu origini în Polonia. A apărut de mai multe ori pe coperta revistelor Elle şi Harper’s Bazaar, iar acum se bucură de o nesperată atenție.

are-27-de-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Nico Mary, aşa cum este cunoscută în lumea modei, a ajuns să lucreze ca fotomodel după ce a fost descoperită, la vârsta de 13 ani, în timp ce se distra cu familia la Disneyland Paris.

Acum lucrează pentru mai multe agenţii importante și profită la maximum de vizibilitatea de care se bucură.

Nicole este o femeie educată, care vorbeşte 5 limbi, iar soțul ei a mai fost căsătorit de câteva ori, având nu mai puțin de 5 copii.

Deşi a fost asociat cu diverse femei, după despărţirea de Angelina Jolie, de acum 4 ani, Brad Pitt nu a avut nicio relaţie atât de evidentă.

Nicole şi Brad au fost văzut miercuri pe aeroportul Charles de Gaulle din Paris, unde cei doi s-au întâlnit înainte să plece de pe un aerodrom, cu un avion privat, către o vilă din sudul ţării.

Vezi și Îl recunoști pe actorul român din imagine, ”Brad Pitt din Ardeal”?

Citește și:

Dana Rogoz și-a botezat fetița. Primele imagini de la eveniment

Nu se mai ascunde! Cântăreţul Sam Smith şi-a sărutat cu pasiune noul iubit în public