O formulă matematică lăsată de vechii greci, folosită inclusiv de Leonardo Da Vinci în lucrările sale, așa reușind să creeze proporții perfecte ale trupului omenesc, formulă pe care o utilizează și azi chirurgii estetici, o dă pe Meghan Markle câștigătoare.

De altfel, formula, aplicată lui Kate, Meghan, dar și prințeselor Zara Phillips, Beatrice și Eugenie, arată că logodnica lui Harry este cea mai frumoasă dintre femeile din familia regală britanică.

După ce au fost efectuate măsurătorile (distanța dintre ochi, lungimea și grosimea nasului, lungimea și grosimea buzelor etc.), Meghan a obținut un scor mai apropiat de perfecțiune decât oricare dintre reprezentantele familiei regale.

Astfel, Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, a obținut un scor de 87.4 din 100 de puncte, în timp ce Kate Middleton, ducesă de Cambridge, de aceeași vârstă, a strâns 86.8 puncte.

 Ce a cântărit mult în cazul americancei Meghan Markle, divorțată, este ”nasul perfect”, poziția ochilor, aflați exact unde trebuie, și bărbia armonioasă, în formă de ”V”. O frumusețe clasică peste cea a lui Kate, potrivit unui reputat chirurg britanic, Julian De Silva.

De fapt, Meghan stă perfect la capitolul simetrie facială, fiind creată parcă după formula pusă la punct de vechii greci.

Pe podium se află și Zara Phillips, cu un punctaj de 81.6, aceasta fiind urmată de prințesa Beatrice, cu 80.7 puncte, și de prințesa Eugenie, cu 79.3 puncte.

Meghan Markle frumuseteSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Meghan Markle urmează să intre în familia regală britanică pe data de 19 mai, când va fi cununată cu prințul Harry. Vezi ce invitați neobișnuiți va avea la nuntă și ce cadou va primi de la regină.

Foto: NorthFoto

Citește și: