Lidia Buble, care recent a publicat pe Instagram câteva imagini controversate, din Grecia, a fost din nou surprinsă de paparazzi în compania lui Horațiu Nicolau (60 de ani), bărbatul care îi tot ține companie la prânz sau la cină, de vreo 7 luni încoace. Artista nu a suferit prea mult după despărțirea de actorul cubanez Harlys Becerra, căci imediat după separarea de acesta, adică decembrie 2021, a fost văzută cu fostul patron al televiziunii Telesport, Horațiu Nicolau. Și nu o dată, căci ieșirile s-au înmulțit, după cum arată imaginile surprinse de paparazzi publicației Spynews.ro.

Citește și: Lidia Buble, condamnată definitiv. Ce pedeapsă a primit solista după ce a mituit doi polițiști

Potrivit sursei citate, Lidia Buble, Horațiu Nicolau și o prietenă comună au luat masa la un restaurant din Capitală. După aceea, Lidia și milionarul și-au condus amica acasă, cu mașina, iar ei s-ar fi îndreptat spre locuința afaceristului, semn că relația ar fi ajuns la un alt nivel. De remarcat cât de elegant și de decent se îmbracă Lidia când iese în oraș cu Horațiu Nicolau.

Lidia-Buble-14-1-696×392-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Cine e Horațiu Nicolau, bărbatul din viața Lidiei Buble

Lidia Buble nu a confirmat că ar avea o relație amoroasă cu Horațiu Nicolau, dar nici nu a infirmat. Ba, mai mult, îi place să se joace cu tot felul de postări romantice, cu subînțeles, și să dea apă la moară cârcotașilor. Primele poze cu ei au fost publicate de paparazzi de la MediaFlux, în decembrie 2021. Dar cine este Horațiu Nicolau, noul bărbat din viața Lidiei Buble?

Horațiu Nicolau este cu 30 de ani mai în vârstă decât Lidia Buble (29 de ani) și este divorțat de Andreea Nicolau, femeia cu care are două fetițe, ambele născute la Viena. Pe vremea când erau o familie, Andreea și Horațiu Nicolau au fost nașii de cununie ai cuplului Valentina Pelinel și Cristian Boureanu, care s-au căsătorit în anul 2007.

Este de pomină o întâmplare cu Horațiu Nicolau, care în 2008 și-a botezat cea de-a doua fetiță în Grecia, în celebra stațiune Lagonissi. Potrivit Cancan.ro, Nicolau a inchiriat pentru botez 25-30 de bungalow-uri în Lagonissi, la un pret de 2.500 de euro pe noapte. Invitații au fost adusi cu un charter și au rămas acolo vreme de 4 nopți.

Nași au fost Diana Lascărescu și Dan Șucu, iar printre participanți s-au numărat Cristian Boureanu și Valentina Pelinel, Dinu Pescariu și Letiția Beraru, Pepe Berciu și Silvana, soția sa, Maria Marinescu, Floriana Jucan, Loredana Lobonț, afaceristul Ion Biriș, ginerele lui Virgil Magureanu, și soția lui, Anca Biriș, Cosmin Cernat si Monica Iagăr și multi altii.

La acel moment, tot în Lagonissi, era cazată și Madonna, cu cei trei copii ai ei, astfel încât au apărut zvonuri că celebra solistă ar fi cântat ea însăși la botezul fiicei lui Horațiu Nicolau. De fapt, pe scenă urcase sosia aproape perfectă a Madonnei, relatează Cancan.ro.

La câțiva ani după ce i-a vândut postul TV Telesport lui Sorin Ovidiu Vântu, Horațiu Nicolau a dezvoltat o afacere care l-a îmbogățit. Este vorba despre aplicația Twelp, destinată șoferilor care se lovesc de probleme tehnice ce impun asistența unei companii specializate. Indiferent de tipul problemei, că este o pană, o defecțiune tehnică ori un accident, șoferii pot folosi aplicația pentru a chema cea mai potrivită firmă de asistență rutieră.

Citește și: Noi detalii despre relația Lidiei Buble cu Horațiu Nicolau. Motivul pentru care nu au petrecut trecerea dintre ani împreună și ce planuri au?

Citește și: Lidia Buble, în costumul de baie minuscul, care a isterizat poporul: „De ce purtați astfel de slip? De ce?”