Anunțul că Walter Zenga și Raluca divorțează a uimit pe toată lumea. Cei doi păreau să formeze un cuplu perfect și foarte fericit, fapt pentru care nu se aștepta nimeni ca cei doi să divorțeze după 14 ani de căsnicie. Însă, antrenorul italian nu se află la primul divorț.

Antrenorul italian va deveni din nou „burlac”, iar presa din Italia a început să scoată din nou la iveală detalii despre viața lui amoroasă. Înainte să trăiască o poveste de iubire cu Raluca și să divorțeze după o căsnicie de 14 ani, Walter a mai fost însurat de două ori, cu Elvira Carfagna și de Roberta Termali.

Însă, jurnaliștii italieni amintesc acum de idila pe care Zenga a avut-o cu superba Hoara Borselli, prezentatoare TV și fost fotomodel, pentru care a renunțat la familia lui.

Borselli-4SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Walter Zenga și Hoara Borselli au avut o relație de iubire timp de șase ani, iar actrița cu 16 ani mai tânără decât antrenorul italian a făcut dezvăluiri despre legătura sa cu legendarul portar și a anunțat de ce relația lor nu a mers mai departe, deși aveau planuri de căsătorie.

„S-a separat de soția lui ca să fie lângă mine. Era însă foarte gelos din cauza diferenței mari de vârstă”, a spus Hoara Borselli pentru tabloidele din Italia.

Fosta soție a lui Zenga, Roberta Termali, a povestit că în ciuda faptului că aveau doi copii, Walter Zenga a ales-o pe Hoara, cu care s-a și mutat la Boston imediat după divorț.

Walter Zenga a avut intenții serioase cu frumosul fotomodel, voia să o ceară de soție, însă relația lor nu a mers, iar italianul a cunoscut-o apoi pe Raluca, românca de care divorțează acum.

Hoara Borselli se află în lumina reflectoarelor și după ce a renunțat la podiumul de modă. Aceasta este prezentator TV și surprinde pe rețelele de socializare cu diverse imagini incendiare, iar reacțiile fanilor ei nu s-au lăsat așteptate. „Ce frumusețe”, „Ești extrem de frumoasă”, „Dacă te trezești așa, cred că s-ar căsători cineva cu tine”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

Citește și:

Încă o nuntă în showbiz! Liviu Teodorescu și-a cerut iubita de soție, într-un mod extrem de romantic

Chef Sorin Bontea îi bate obrazul Alinei Ceaușan: ”Cred că n-aveai un an când eu…”