Tânărul talentat din Târgu Jiu nu se poate plânge când vine vorba despre femei, având mare succes printre urmașele Evei după cum s-a văzut chiar și în emisiune. Însă, Cuza, pe numele real Adrian-Iulian Popescu, recunoaște că există o femeie care i-a frânt inima și după care a suferit foarte tare.

Acesta a trăit o poveste de dragoste ce a durat doi ani cu Ramona Olaru, pe care o vedem în fiecare dimineață la Neatza cu Răzvan și Dani. Cei doi s-au iubit cu pasiune, iar relația lor a fost una presărată cu multe despărțiri și împăcări și nimeni nu se aștepta ca totul să se termine definitv între ei, ba chiar mulți îi vedeau în fața altarului.

În cadrul podcastului „Vin de-o poveste’, Radu Țibulcă și Cuza au discutat despre motivele care au dus la despărțirea definitivă dintre el șiasistenta de la „Neatza’.

Cuza a mărturisit că deși a trăit o perioadă frumoasă, alături de o femeie și mai frumoasă, au existat multe motive pentru care el și fosta iubită au decis să se separe. Ca o explicație generală, tânărul a declarat că nu se potrivea cu Ramona și că, într-un final, diferențele existente între ei și-au spus cuvântul.

Interviu EXCLUSIV Ramona Olaru: ”Nu îmi mai permit de foarte mulţi ani să fiu o persoană vulnerabilă!”

Cătălin Cazacu, declarație de dragoste pentru Ramona Olaru. Reacția vedetei TV

Mai mult decât atât, Cuza de la „Noaptea Târziu’ a mărturisit că discuțiile și tensiunile din relația cu Ramona Olaru atinseseră cote maxime, iar certurile deveniseră deja un obicei pentru cei doi.

„A durat aproape de doi ani (n.r.- au fost împreună). O relație foarte frumoasă. Pot să vin cu clișeul care la noi chiar e adevărat: nepotrivire de caracter, la propriu. Aveam fiecare viziuni diferite, inclusiv despre masa asta. M-am îndrăgostit de opusul meu și fix asta a fost povestea. Efectiv aveam păreri diferite în aproape orice, lucru care a provocat conflicte. Niște neînțelegeri, niște confruntări foarte intense, din nimicuri. Masa asta e pătrată, ba nu e rotundă. Stăteam și ne contraziceam așa până când ne lua somnul. Cam asta a fost”, a spus Cuza în podcast.

cuza-in-asiaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Artistul a dezvăluit însă că a rămas în relații bune cu fosta sa iubită, cu care este colegă la „Neatza de Weekend’.

„Păstrăm legătura, ne vedem în fiecare duminică, lucrăm împreună în continuare, inclusiv pe zona de agenții atunci când e cazul, și nu numai. Relația a rămas una umană, una profesională și una de bun simț și respect, chiar dacă intensitatea despărțirilor ca și suferința a fost una puternică’, i-a dezvăluit Cuza lui Radu Țibulcă, la „Vin de-o poveste’.

„Este un om pe care l-am iubit, este un om pe care îl respect, pe care îl admir în continuare. Dacă a fost iubita mea și nu ma e, asta nu înseamnă că trebuie devine dușmanul meu, redevine amica mea. Bineînțeles (n.r.când o văd) au fost situații în care mi-au stârnit o grămadă de stări, amintiri, dorințe de a fi din nou, și probabil e reciproc. Și cu siguranță e reciproc, pentru că am discutat despre asta”, a mai spus Cuza.

„E o decizie luată. Dacă eu și ea am decis asta, ca doi oameni maturi, nu stăm să ne gândim la asta (dacă mai vor fi împreună cândva-n.r). (…) Suntem niște oameni care am pus punct unei relații. Nu ne mai ânțelegeam, ne făceam mai mult rău decât bine ca și stare interioară, ne provocam agitație și nu mai puteam să fim conce.tranți pe viața de zi cu zi și am decis să punem stop(…) Nicio despărțire nu e ușoară. Niciodată doi oameni nnu se despart de bine. E imporant să respecți pe omul ăla care a însemnat pentru tine”, a mai spus Cuza.

La câteva luni de la despărțire Cuza a reușit să-și găsească liniștea lângă o brunetă misterioară, iar artistul preferă să păstreze discreția și să-și trăiască povestea de iubire departe de lumina reflectoarelor. Pe de altă parte, și Ramona și-a refăcut viața și formează acum un cuplu alături de Cătălin Cazacu.