Rikito Watanabe sau Rikito ori Riki, așa cum îl alintă colegii, e considerat cel mai simpatic concurent de la Chefi la cuțite, unde a cucerit imediat publicul. Îndrăgitul japonez a recunoscut acum că s-a îndrăgostit lulea de una dintre colegele lui.

Rikito Watanabe a mărturisit la testimoniale că s-a îndrăgostit de Elena Matei, frumoasa blondină care aduce zâmbetul pe buze tuturor. Concurentul s-a declarat cucerit de frumusețea ei, însă nu i-a spus încă ce sentimente are.

elena-si-rikki-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Se pare că în echipa lui Sorin Bontea concurenții nu doar că au o relație foarte strânsă de colegialitate, ci au dezvoltat și sentimente unul pentru celălalt. La finalul acestei ediții, Rikito Watanabe a mărturisit că Elena Matei, frumoasa blondină plină de energie și entuziasm, este dragostea lui și nu se sfiește să recunoască acest lucru.

„Este dragostea mea, știți da. Cred că mi-a căzut cu tronc. Pe bune. N-ar trebui să spuna sta aici. Adică e drăguță, mereu îmi face complimente și chestii de genul ăsta. Oh, Dumnezeul, simt că sunt o persoană importantă pentru ea”, a mărturisit Rikito la testimoniale.

Rikito Watanabe este unul dintre cei mai simpatici concurenți de la Chefi la Cuțite, așa cum au mărturisit chiar și cei trei jurați. Concurentul este energia echipei, cel care dă întotdeauna o stare de bine și, chiar și în momentele de tensiune intensă, aduce zâmbetul pe buze coechipierilor.

Simpaticul concurent de origine japoneză, în vârstă de 26 de ani, i-a cucerit pe cei trei chefi încă din audiții, unde i-a și făcut să râdă în hohote cu preparatul lor. Cu româna lui stricată, dar extrem de simpatic, Riki a făcut un adevărat show de stand-up involuntar încă de la prima apariție în emisiune. Însă nu pentru asta a primit cuțitele, ci pentru preparatul său delicios, al cărui nume i-a făcut din nou pe chefi să izbucnească în râs.

Rikito Watanabe s-a mutat în România acum 8 ani, la insistențele surorii sale, tatăl lui fiind căsătorit cu o româncă. În prezent, împreună cu încă un prieten, concurentul se ocupă de un restaurant asiatic la malul Mării Negre.