Citește și: Secretul căsniciei trainice a Reginei Elisabeta a II-a și a prințului Philip

Kendall este sora vitregă a faimoasei Kim Kardashian. Frumoasa de 22 de ani a atras atenția atunci când și ea a început să apară în popularul reality show ”Keeping up with the Kardashians”. Contractele de publicitate au început să curgă iar până la acceptarea defilării pe podium n-a mai fost decât un pas. Și l-a făcut în 2014! Cu mare succes!

Gisele Bundchen a fpst cel mai tare supermodel din lume în ultimii 15 aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Kendall face bani de la vârsta 18 ani

Prima defilare a lui Kendall a avut loc în 2014, pentru brandul de lux Marc Ja

cobs. Au urmat contracte pe bani mulți pentru branduri precum Versace, Chanel, Givenchy. Ca urmare, anul acesta, totalul veniturilor ei s-au ridicat la suma de 22 de milioane de dolari, cu aproape cinci mai mult decât „regina” ultimilor 15 ani, brazilianca Gisele Bundchen. Ea a adunat în conturi ”doar” 17, 5 milioane de dolari. La mare distanță, pe locurile trei și patru s-au clasat în ordine Chrissy Teigen (13,5 milioane) și Adriana Lima (10,5 milioane de dolari).

Potrivit specialiștilor Forbes, frumoasa Kendall transformă în bani tot ce atinge. Spre exemplu, numai datorită celor 85 de milioane de fani care o urmăresc pe rețeaua Instagram, contractele cu mari branduri, de la cele de articole sportive până la cele de îngrijire corporală și lenjerie intimă, curg pe bandă rulantă. Lunar, Kendall încasează sute de mii de dolari doar punându-și câte-o poză și un comentariu cu privire la un anumit produs pe care se presupune că-l folosește. Acel lucrur devine instantaneu un succes de vânzări.

Citește și: