Lidia Buble pare să se distreze de minune după despărțirea de Răzvan Simion. În urmă cu câteva luni a fost într-o vacanță cu fetele în Tenerife, iar acum a ales să se relaxeze într-o destinație mai exotică.

Blonda a fost într-o vacanță în Zanzibar, dar nu singură, ci se pare că alături de noua ei cucerire, un om de afaceri cunoscut in România, pe care artista l-a ținut departe de ochii curioșilor.

Potrivit Spynews.ro, pozele extrem de sexy și fierbinți pe care Lidia Buble le-a publicat pe contul ei de socializare au fost făcute de nimeni altul decât Ensar Duman, un cunoscut om de afaceri în lumea mondenă.

Se pare că artista a plecat într-o vacanță de vis în Zanzibar alături de acesta, cunoscut de multe vedete din lumea mondenă, fiind un celebru consilier medical.

img-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

În timp ce Lidia Buble posta imagini senzaționale din Paradis, fix cu aceleași elemente în spate, publica și Ensar Duman fotografii pe contul lui de socializare. Mai mult de atât, calul cu care s-au fotografiat amândoi, se pare că ar fi al prietenului lui Ensar, care nu a ezitat să îl împrumute celor doi.

Citește și:

În plină pandemie, Deea şi Dinu Maxer şi-au mărit familia

Anunțul făcut la TV de Gina Pistol. Ce se întâmplă cu ea acum?