„Sportul este terapia mea, sursa mea de fericire, mai ales în zilele dificile”, scrie Andreea Raicu pe Instagram, în dreptul unei imagini în care zâmbește cu gura până la urechi, după un antrenament.

Cine e bărbatul care o face pe Andreea Raicu să zâmbească așa

Responsabil de starea ei de bine, dar și de silueta perfectă pe care o are este nimeni altul decât Florin Cujbă, Master Trainer Fitness cu 16 ani de judo la activ. Pe la sala lui de sport din București au trecut multe vedete, printre care Inna, Malvina Cservenschi, Ramona Păun, Jorge, Minelli (Luisa Ionela Luca), Raluka. Se ocupă de silueta Andreei de ani buni și a menținut-o la dimensiunile de model de podium, chiar dacă vedeta a renunțat de ani buni la această meserie.

De altfel, în 2020, Andreea Raicu a avut o colaborare fructuoasă cu Florin Cujbă, lansând programului de fitness și nutriție Body Balance. Acesta se vinde cu 197 de lei în magazinul online al Andreei, iar exercițiile pe care le conține sunt cele pe care vedeta le face regulat, sub îndrumarea antrenorului său.

Citește și: Andreea Raicu, primele declarații despre iubit, după ce au fost în vacanță în Maldive: ”Când stă iubitul cu mine în pat…” Ce regulă trebuie să respecte cei doi când sunt împreună

andreea-raicu-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Cine e Florin Cujbă

Florin Cujbă a practicat arte marțiale încă din copilărie și a făcut 16 ani de judo. A absolvit Facultatea de Educaţie Fizică și Sport din Iași, apoi a urmat un Master în Management și Marketing în Sport la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza“. În 2013, a urmat un Master de Fitness Business la Institutul European de Fitness din Birmingham, Marea Britanie. Iar în 2015, a urmat cursurile de Leadership & Executive Coach la Center of Executive Coaching Romania.

Citește și: Andreea Raicu s-a pozat proaspăt demachiată și părerile sunt împărțite: ”Esti cea mai autentica persoana pe care o cunosc!”. Nu toți sunt de aceeași părere

Citește și: Andreea Raicu, primele declarații după ce s-a aflat că ar avea o relație cu Matei Stratan