În ediția difuzată marți, la PRO TV, concurenții Survivor au trăit pentru prima dată emoția unui
Consiliu live. Au înțeles că ziua în care vor păși cu toții pe drumul spre cei dragi este extrem de aproape. Însă, până atunci, a mai rămas un hop: cel de a ajunge în ultimul act al competiției și de a câștiga titlul și premiul cel mare. Trei concurenți au mai rezistat, iar astăzi… e vremea pentru
finala Survivor România 2023.

Seara trecută a început cu o confruntare incredibilă, în care cei patru concurenți au dat totul pe traseu și s-au confruntat cu ploaia, cu lipsa mâncării și cu oboseala adunată. Cu gândul la trofeu, dar și la iminenta revedere cu cei de acasă, Dan Ursa și Andrei Krișan au luptat până la epuizare, iar Dan a reușit să câștige cel mai râvnit colan de imunitate.

Consiliul serii i-a adus pe ceilalți trei jucători la votul publicului. Carmen, Alexandra și Andrei au așteptat decizia telespectatorilor, într-un suspans incredibil creat de prima ediție live din acest sezon. Iar fanii au decis: Alexandra Ciomag este concurenta care a părăsit competiția cu doar o zi înainte de Finală.
”Sunt foarte mândră și fericită că am ajuns până în acest punct. Nu m-aș fi gândit niciodată să ajung până în semifinală. Vă doresc mult succes și fie ca cel mai bun să câștige”, a declarat vizibil emoționată cea pentru care flacăra s-a stins.

carmen-grebenisan-si-alex-militaru-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Alex Militaru, soțul lui Carmen Grebenișan: „Nu e falsă, nu e prefăcută, nu e șireată”

Cei trei finaliști sunt susținuți pe rețelele sociale de familii și prieteni, căci în marea finală live au nevoie de voturi. Iată ce a scris Alex Militaru, soțul lui Carmen Grebenișan! „Confidențe de soț de creatoare de conținut. Nu e ușor… nu e nici greu, dar aș vrea să fie mândră de mine măcar jumătate din cât sunt eu. Nu sunt influencer, de aceea textele mele poate nu sunt atât de studiate, ci un pic mai directe: vă rog, ajutați-mă să o susțin.

Sunt atât de liniștit că la întoarcere nu îi va fi rușine să citească toate mesajele primite de la voi sau să vizioneze toate emisiunile.

Eu sunt subiectiv, e normal, dar sper că de acasă s-a văzut exact cum e ea: nu e falsă, nu e prefăcută, nu e șireată. Aceste 5 luni m-au ajutat și pe mine să o descopăr pe Carmensita survivora în situații pe care nu știu când am fi avut ocazia să le trăim.

Am învățat că Survivor nu este numai despre a fi cel mai rapid sau cel mai bun țintaș… este despre a fi toate la un loc combinate cu “cel mai om.” Carmensita mea este cel mai OM.

Așa că, să câștige cine considerați voi că nu v-a dezamăgit deloc! Eu sunt mândru de Carmen a mea de nu îmi încap în piele și vă zic sincer… când vine cred că o mai cer o data, ca să fiu sigur”, a scris Alex Militaru, pe conturile de socializare, cu câteva ore înainte de finala Survivor România 2023.

Citește și: „Câștigi mai mult de 20.000 de euro pe lună?”. Alina Ceușan a dat un răspuns cinstit, cu toate detaliile

Citește și: Cum arăta Carmen Grebenișan de la Survivor, înainte de operațiile estetice. „Mi se spunea «scândura» sau « fata șnur»”

Citește și: Soția lui Dan Ursa a făcut furori la Survivor cu frumusețea ei. Ce familie superbă are Războinicul!

Citește și: Daniel Pavel, mesaj sublim de ziua fostei soții, plus imagini de familie: „Să ne vedem nepoții”