După 7.000 de kilometri parcurși prin Mexic, Guatemala și Columbia, cele două perechi finaliste la America Express au ajuns la ultima bătălie. Andreea Antonescu, Andreea Bălan, Nelu Cortea și Cătălin Bordea au avut de bifat o mulțime de misiuni la sol, pe apă și în aer. Nu le-a fost ușor și să nu uităm că Andreea Antonescu era însărcinată în timpul filmărilor, situație despre care, spune ea, habar nu avea.

De la enigme care le complică parcursul, la provocări încărcate de adrenalină, precum zborul cu parapanta, echipele au avut parte de o cursă trepidantă, demnă de o Mare Finală și de premiul pus în joc, de 30.000 de euro.

”Încă nu ne vine să credem. Suntem foarte mândri că am ajuns aici. Voi ieși scântei! N-o să fie o bătălie cu mănuși”, a declarat Nelu Cortea. ”Suntem gata să asediem Cetatea Cartagenei, să o cucerim. Cetatea asta nu e pregătită pentru ce urmează!”, a adăugat Cătălin Bordea, înainte de a se difuza finala America Express, la Antena 1, duminică, de la ora 20.00.

”Cartagena nu a căzut niciodată, dar am venit noi să luăm comoara care se află aici. Vrem să luăm premiul cel mare”, a spus Andreea Antonescu. ”Această cursă vă va testa limitele așa cum cursele de până acum n-au mai făcut-o. Va fi un slalom uriaș, va trebui să vă înfrângeți fricile și emoțiile, care azi vor fi mai mari ca oricând”, i-a anunțat Irina Fodor, înainte de a da startul în cursa finală.

finala-america-express-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Cine a câștigat finala America Express

Deși producătoarea Mona Segall a dezvăluit recent la podcastul „Fain și Simplu”, al lui Mihai Morar, că numele câștigătorilor este ținut secret, iată că informații din interior s-au scurs și la această ediție. Contul anonim de Instagram „Viperele Vesele” a nimerit, încă o dată, finaliștii, încă din vara anului trecut, când s-au încheiat filmările acestui sezon. Și a anunțat și câștigătorii. Finala America Express a fost câștigată de Nelu Cortea și Cătălin Bordea.

Și nu este prima emisiune de la care „răsuflă” informații confidențiale, deși concurenții și oamenii din echipă au semnat contracte cu clauze usturătoare.

„Vă reamintim ceea ce anunțasem în exclusivitate pentru urmăritorii paginii Viperele Vesele, în luna iulie a anului 2022 și anume echipele finaliste ale emisiunii America Express. Așadar în finala emisiunii vor ajunge echipele Cătălin Bordea – Nelu Cortea și Andreea Bălan – Andreea Antonescu.  Echipa formată din Cătălin Bordea – Nelu Cortea este câștigătoarea America Express”, este mesajul scris de „Viperele Vesele”, pe Instagram.

Întrebată de Mihai Morar de ce nu află nimeni câștigătorii emisiunii, producătoarea Mona Segall a răspuns: ”Slavă Domnului că nu află nimeni. Tot castul semnează nişte contracte şi echipa de asemeni şi sperăm să nu se afle până la sfârşit, deşi există tot felul de site-uri care încearcă să saboteze acest lucru şi nu ştim de ce şi pentru ce. Nici mama mea nu știe, absolut nimeni din familia mea nu știe câștigătorii, pentru că nu vrem să le răpim plăcerea”.

Citește și: Detalii inedite despre America Express 2. În ce țări se va filma de data aceasta

Citește și: Andreea Antonescu: „Eram însărcinată în America Express, dar nu știam. Îi mulțumesc lui Dumnezeu și azi că am un copil perfect sănătos”