Actrița, care a făcut avere serios încă de pe vremea serialului ”Friends”, unde era plătită cu un milion de dolari pe episod, a strâns până acum 220 de milioane de dolari. Și continuă încă să facă bani frumoși grație serialului filmat cu mulți bani în urmă, acesta fiind difuzat în prezent de canalul online Netflix.

Salariu anual de 25,5 milioane de dolari

Vedeta, cu un salariu anual de 25,5 milioane de dolari, în medie, și-a adaptat și stilul de viață acestor câștiguri la care muritorii de rând pot doar visa, în van. E văzută întotdeauna cu genți de firmă, de obicei Celine, un gen de poșetă care costă 2.200 de dolari.

În dressingul ei sunt însă și poșete Tom Ford sau Bottega Veneta. De altfel, dacă ar vrea, ar putea să-și cumpere zilnic câte o poșetă creată de un designer celebru.

Jennifer folosește avion privat atunci când simte nevoia, iar cel mai adesea acesta o duce în Los Cabos, New Mexico, unde stă într-un complex de lux, Palmilla. Aici dispune de o vilă imensă, cu un spațiu de locuit de aproape 1.000 de metri pătrați. O noapte într-un astfel de loc costă 11.000 de dolari. Dar probabil că merită. Probabil acesta este secretul pielii cu un bronz perfect al vedetei.

Vezi și După despărțirea de Justin Theroux, Jennifer Aniston își dorește bărbați mai tineri

Citește și: