Deși discret când vine vorba despre viața personală, designerul a vorbit recent despre prima sa mare iubire.

A fost într-o relație cu o femeie căsătorită

De mic pasionat de ceea ce înseamnă artă și ce modelling, Cătălin Botezatu a plecat de la o vârstă fragedă în afara țării, acolo unde a studiat domeniul care avea să-l transforme într-o vedetă de primă talie.

Când avea vârsta de 19 ani, Cătălin Botezatu a fost îndrăgostit până peste urechi de Diana Opsitaru, o tânără cu 8-9 ani mai mare decât el, tot fotomodel. Femeia era însă căsătorită la acel moment, după cum a afirmat designerul, relatează Spy News.

”Dana Opsitaru era tot model, era puțin mai mare decât mine, o femeie superbă cu care am rămas 7 ani și pentru care probabil mi-aș fi dat și viața. Nu am rămas împreună pentru că era puțin căsătorită, apoi a divorțat. Ea a plecat apoi în Germania, apoi au intervenit prietenele noastre, manechinele care o informau cu tot felul de lucruri false sau mai puțin false”, a povestit Cătălin Botezatu.

Creatorul de modă a mărturisit că ea a fost femeia pe care a iubit-o cel mai mult și cu care a avut cea mai frumoasă perioadă din viața sa.

Cătălin Botezatu spunea ca ea fost cea care l-a învățat foarte multe lucruri, iar faptul că a fost mai mare decât el nu era deloc un impediment în relația lor, ci din contră.

Au rămas prieteni și în momente de cumpănă fiecare e un sprijin pentru celălalt, mărturisește el.

”Pot spune că perioada alături de ea a fost cea mai frumoasă perioadă a vieții mele. Ea este cea care m-a făcut să mă simt bărbat, m-a cizelat și am învățat foarte multe alături de ea.

Ea este femeia care m-a iubit cel mai tare, care m-a făcut să mă simt iubit. A avut grijă de mine ca de un copil, aș vorbi despre ea ore în șir. Acum ne vedem tot timpul, între noi doi a rămas o prietenie extrem de bine cimentată. Dacă am ceva, un of pe suflet, pe ea o sun. Ea mă înțelege cu adevărat”, mai spune Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu s-a iubit și cu Bianca Drăgușanu

Multe femei au trecut prin patul lui Cătălin Botezatu, iar printre acestea se numără și Bianca Drăgușanu. În urmă cu mai mulți ani, diva a fost partenera creatorului de modă. În prezent cei doi sunt prieteni.

Deși nici în cazul lor lucrurile nu au devenit mai serioase și n-a fost vorba despre căsătorie, Bianca Drăgușanu și Cătălin Botezatu au mereu cuvinte de laudă unul la adresa celuilalt.

Vezi și Cătălin Botezatu spune care este cea mai sexy vedetă din România: ”Ea s-a tot reinventat. Nu are vârstă”

Citește și:

O recunoști? În mod normal, vedeta noastră este blondă! ”Xena, prințesa războinică, jur!”

Cât costă ţinuta purtată de Carmen Iohannis la slujba de Paște!