Iată cine a făcut, de fapt, primul pas în împăcarea celor doi, dar și detalii din relația lor. S-a aflat și de la ce a pornit totul și dacă au apucat să divorțeze sau nu, după modelul Oana Roman – Marius Elisei.

Cine a făcut primul pas spre împăcare

Brigitte și Florin Pastramă sunt acum în culmea fericirii, ca doi porumbei după ce s-au împăcat. Dar întrebarea care stă pe buzele tuturor e cine a făcut primul pas.

În direct la Antena Stars, atât Brigitte cât și Florin Pastramă au făcut o serie de declarații, majoritatea făcând referire chiar la perioada grea prin care au trecut, dar și la marea împăcare.

Fără a ezita, Brigitte a declarat că fratele lui Florin Pastramă a ajutat-o să afle ce face soțul ei în tot acest timp, dar și pe unde își petrece timpul, semn că nu putea să stea fără să știe unde este.

Asta nu este tot însă, fiindcă Florin Pastramă a explicat că el este cel care a făcut primul pas spre împăcare, sunând-o pe Brigitte în ziua în care împlineau trei ani de căsnicie. ” (…) Am sunat-o pe Brigitte si i-am zis sa ma ierte pentru tot și i-am zis: „La multi ani, iubita mea”, de aici ne-am împăcat.”, a spus Florin Pastramă.

Florin Pastramă, cel care ține banii în casă

Ei bine, deși în momentul în care a anunțat că divorțează, Brigitte declara că a fost băgată, de către partenerul ei de viață, în fel și fel de lucruri care nu-i aduc onoare, se pare că după împăcare totul s-a schimbat.

Brigitte, fostă Năstase, susține acum că are încredere deplină în Florin Pastramă, el fiind cel care ține banii în casă și are toate cheile de la seifuri, inclusiv cele cu bijuteriile ei de mii de euro sau ”lichiditățile”. „Vă zic în premieră, eu țin banii, eu gestionez tot, eu am cheile la seifuri cu bani, cu bijuterii, nu se pune problema de încredere. (…)”, a mai dezvăluit Florin Pastramă.

De ce s-au certat până la urmă: ”Eu m-am enervat foarte tare și am plecat acasă, la mama!”

Brigitte și Florin Pastramă au reușit să treacă peste toate neînțelegerile din viața lor și peste ultima separare, care a fost la un pas de a se finaliza cu un divorț la notar. Pasul fusese deja făcut.

Întrebat de la ce a pornit cearta dintre el și Bigitte, iată ce a răspuns Florin Pastramă: ”Eu m-am enervat foarte tare de la două jucării. Și de acolo m-am enervat și am plecat acasă, la mama. Și asta a fost toată cearta noastră!”

Am stat despărțiți trei săptămâni!”, a mai povestit el într-un interviu pentru Ciao!. În toată aceastaă perioadă, Florin Pastramă a mărturisit că a stat în ”post și rugăciune”.

”Am stat în post și rugăciune și l-am rugat pe Domnul Iisus să facă lumină. Și a făcut lumină! Astăzi suntem împreună mai mult că la început. Adică suntem trup și suflet. Un singur trup în fața Domnului Iisus!”, a declarat el.

Dumnezeu a îngăduit acest lucru între noi, ca Brigitte să își dea seama ce bărbat are lângă ea. Eu sunt copil de Dumnezeu, și eu și Brigitte. Noi suntem copii de Dumnezeu, nu mai suntem din oameni. Și atunci Dumnezeu a făcut lumină. Dar am avut și mari ispite ca să gresesc…”, a mai spus el.

”Dar eu nu, am stat acasă. M-au sunat, „hai la restaurant, hai în cluburi”, am zis nu. Eu până nu se termină divorțul, vreau să mă rog ca Dumnezeu să  termine acestă problemă. Și Dumnezeu a rezolvat-o cu ”Da” și ”Amin”. Ne iubim mai mult ca la început!”, a mai spus el.

Întrebat dacă acum e fericit lângă ea, Pastramă a declarat în stilul caracteristic: ”Este femeia dată de Dumnezeu, de Domnul Iisus, lângă care sunt cel mai fericit!”.

Numai că puțină lume știe că nu a fost deloc un foc de paie, ci chiar au ajuns să divorțeze. Cel puțin în primă fază. ”Am fost la notar să semnăm și de acolo am plecat împreună. Am semnat, în prima fază, ne-a dat 30 de zile. Prima dată când a apărut Brigitte la televizor am semnat. Și după aia ne-am certat, adică nu am mai vorbit.

Nu am mai fost să semnăm peste o lună actul de divorț la notar și s-a anulat. Suntem la fel ca la început!”, a explicat el situația.

Unde o duce pe Brigitte în luna de miere

Potrivit acestuia, el și soția lui chiar urmează să plece într-o lună de miere, pentru a marca momentul împăcării. ”Da! Chiar vrem să facem o lună de miere, cu ajutorul Domnului! Pe cuvânt! Încă o lună de miere, tot am făcut trei ani de la căsătorie!”.

Destinația e una surpriză: ”Vreau să îi fac o surpriză lui Brigitte. De fapt două surprize… În cel mai scurt timp. I-am cumpărat un cadou mai special și apoi vreau să o duc într-o lună de miere”, a mărturisit el secretos.

”Hai să vă spun sincer, Brigitte nu știe! Vreau să o duc la Ierusalim, la Domnul Iisus!”, a mai spus el, menționând că soția lui nu a fost niciodată acolo.

Copilul, următoarea dorință

Referitor la mesajul de împăcare scris și de Brigitte pe Instagram, prin care, practic, a anunțat comunitatea că formează iar un cuplu cu Florin Pastramă, vorbind și foarte frumos de mama și de fratele acestuia, iată ce a spus el.

”Brigitte a spus doar ce a simțit prin Duhul Sfânt! Mama mea și cu fratele meu sunt două persoane care au ținut cu ea, nu cu mine! Mi-au zis, tu nu, ești căsătorit în fața Domnului, ce a unit Dumnezeu, omul să nu despartă. Mama mea este ca mine, pocăită, s-a pocăit și mama la aceeași religie, suntem penticostali, fratele meu este pocăit, la fel ca și mine.

Astea două persoane sunt singurele și am mai avut un frate, fratele Titi, care a stat lângă mine și a zis că  Brigitte poate să se schimbe și să facă lumină și așa a fost. Trei persoane care au ținut cu Brigitte!”, a mai povestit el.

Ce se întâmplă acum? Muncesc serios să-și mărească familia cu un băiețel. ”Muncim la asta și ca Domnul să rezolve!”, a mai spus el.