De Ziua Copilului, Alina Sorescu și trupa ei au fost invitați la Antena Stars, pentru un recital dedicat special celor mici.

Ulterior, artista a fost întrebată despre situația delicată pe care o traversează în această perioadă din cauza divorțului. Ea a dezvăluit cine i-a fost alături încă de la început, când a decis că nu mai poate face casă cu Alexandru Ciucu.

În plus, a fost întrebată dacă e adevărat că soțul ei a încercat o împăcare, fapt pe care l-a negat, infirmând astfel svonurile și spunând că acest lucru nu s-a întâmplat.

„Situația prin care trec eu acum nu e nouă, e o situație destul de veche. Părinții mei au fost alături de mine. Toată familia mea a fost alături de mine, familia mea extinsă. Le mulțumesc tuturor care m-au sprijinit să am curaj în ceea ce simt și să merg până în pânzele albe pentru a fi împăcată, liniștită”, a declarat Alina Sorescu.

S-a mutat de acasă încă de acum un an?

De asemenea, a explicat că problemele din căsnicia ei au apărut de mult. Dar a infirmat informația conform căreia, ea s-ar fi mutat cu fetițele în urmă cu un an. Mutarea s-a produs abia în februarie, spune Alina.

„Nu e simplu și nu sunt încă liniștită, pentru că lucrurile încă nu s-au clarificat. Cum am spus, m-am mutat cu fetițele și am depus acțiunea de divorț în februarie, când Alexandru era plecat la un master la Paris”, a mai precizat cântăreața. Presa scrisese că aceasta s-ar fi mutat separat, cu fetițele, încă de acum un an.

A câștigat prima ”luptă” cu Alexandru Ciucu

Cântăreața a publicat recent un mesaj prin care a anunțat o victorie importantă, înainte de tranșare divorțului.

”Mi-am recăpătat liniștea, instanța a decis stabilirea domiciliului fetițelor la mine. Îi mulțumesc avocatei mele Nicoleta Popescu pentru implicare. Și vă mulțumesc vouă tuturor pentru susținere ?”, a scris Alina tot pe Instagram.

Iată că deși Alexandru Ciucu, care evită să comenteze toată situația, și-a pierdut familia, din cauza unor presupuse tentații, acesta nu pare să abandoneze ”lupta” pentru cele două fetițe.

Vezi și Alina Sorescu, adevărul din spatele divorțului! Când s-a despărțit, de fapt, de Alexandru Ciucu? „Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte”. Mai există cale de împăcare?

Citește și:

Anamaria Prodan, „mesaj” pentru Reghe după ce au apărut pozele cu Corina Caciuc? Cum s-a pozat impresara și ce mesaj cu subînțeles a publicat

Mesajul Simonei Halep de ziua mamei ei! Cât de mult seamănă cele două! Poze rare, cu și despre o familie frumoasă!