De ziua lor, cei doi au mers într-un club exclusivist din Soho, pentru a lua cina, dar și într-un bar din Nashville, împreună cu prietenii lor Kid Rock și Dennis Quaid. Purtând pe deget un nou inel cu diamant, dăruit de soț, și ținând în mână un frumos buchet de trandafiri, Cindy strălucea de fericire.

Surpriza a fost totală când trupa live din bar a început să cânte pentru Cindy, în vârstă de 52 de ani, și pentru soțul ei, un impresar în vârstă de 56 de ani, melodia pe care au dansat la nuntă: “Have A Little Faith In Me”. ”Vorbe numai bune pentru o căsătorie lungă”, după cum scrie pe Instagram modelul.

Emoționată la maximum, Cindy a postat pe Instagram o înregistrare din acele momente. Poate fi văzută inclusiv sărutându-și tandru soțul, cel alături de care are doi copii. Unul dintre aceștia, Kaia, deja îi calcă pe urme, devenind model, dar și om de afaceri, la numai 16 ani.

Cindy a mai postat pe Instagram, în ziua aniversării căsniciei, o fotografie din ziua nunții de acum 20 de ani. Nuntă la care atât ea, cât și soțul său, au mers desculți, dar mână în mână, extrem de fericiți.

Condy Crawford in ziua nuntii

Cindy Crawford a mai fost căsătorită cu Richard Gere, de care a divorțat în 1995.

Citește și: