Vedeta  a fost surprinsă de paparazzi marți, pe o plajă din St Barths, unde se află în vacanța cu familia ei, soțul Rande Gerber(54 de ani), fiul ei Son Presley (17 ani) și fiica ei, Kaia (15 de ani).

Crawford a fost fotografiată într-un costum de baie alb, în timp ce se bucura de o baie în ocean, alături de soțul ei, iar imaginile demonstrează că vedeta încă are corpul fabulos și fața frumoasă care au făcut-o faimoasă.

Fiica ei Kaia îi calcă pe urme și s-a apucat de modelling

În plus, fotografiile arată că soțul ei, Rande Gerber, cu care este căsătorit de peste 20 de ani, pare în continuare topit după ea și are de ce, având în vedere că Cindy arată în continuare senzațional și nu și-a pierdut deloc strălucirea și farmecul din tinerețe. De altfel, și fiica lor Kaia, se pare că a luat-o pe urma mamei ei de la care a moștenit și frumusețea. Aceasta și-a făcut debutul în modelling și a devenit imaginea mai multor firme celebre.

Cindy Crawford s-a retras anul trecut pe 20 februarie, din lumea modelling-ului, precizând că nu va mai poza ca model. Aceasta a fost desemnată una dintre cele mai bine plătite top-modele din întreaga lume și a prezentat pentru toate casele mari de modă. Succesul în modelling i-a adus și numeroase roluri în filme pe marile și micile ecrane. Ea a dominat moda anilor ’80 – ’90 şi a făcut parte din grupul “supermodelelor” din acea perioadă, alături de Naomi Campbell, Linda Evangelista, Claudia Schiffer, Helena Christensen, Elle Macpherson şi Christy Turlington.