Exemple că o relație și chiar un mariaj pot merge excelent și dacă cei doi nu împart aceeași plapumă. Unii procedează astfel de nevoie, având copii mici, alți pentru că așa au ales. În cazul celor din urmă un astfel de aranjament e funcțional și comod pentru ei. În plus, intervine dorul, iar acesta nu poate fi decât un ingredient de dorit între doi parteneri, fie ei căsătoriți sau nu.

Octavia Geamanu si Marian IonescuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Octavia Geamănu

Poate cel mai notoriu exemplu de la noi este Octavia Geamănu. Aceasta a stârnit valuri în momentul în care a declarat că ea și soțul ei, Marian Ionescu, liderul trupei Direcția 5, nu dorm în acelaşi pat, deși sunt căsătoriți de peste 7 ani. În cazul lor, nu copilul îi oprește să doarmă împreună, ci e decizia lor.

„Dintotdeauna am dormit separat. Eu am dormit singură de când mă știu”, a declarat Octavia Geamănu.

„Eu țin foarte mult la spațiul meu, la libertatea mea. Somnul este sfânt pentru mine. Plus că, în ultimele luni, eu nu mai dorm cum trebuie. Dorm haotic, mă trezesc pe la 3.00 dimineața, pe la 4.00 fac pilates.

Chiar nu vreau să se chinuie cineva lângă mine că nu pot eu să dorm. Plus că mi se pare groaznic să stai să te foiești și să nu îl deranjezi pe celălalt și poate omul sforăie și poate te enervezi.

Decât să mă trezesc dimineața nervoasă că nu am dormit, mai bine să mă trezesc fericită și îndrăgostită”, a mai declarat Octavia Geamănu.

„Noi, ai casei, avem fiecare spațiul nostru. Marian are dormitorul lui, iar acesta este dormitorul meu, cu baia mea… spațiul meu personal.

La etaj, este atelierul de pictură al lui Marian și dormitorul lui Andrei”, mai spunea vedeta la începutul acestui an.

Octavia Geamănu nu doarme cu soțul ei și el nu are nimic împotrivă. Sunt căsătoriți de 7 ani. Și nu e singurul lor aranjament ciudat!

Monica Tatoiu

Și Monica Tatoiu, căsătorită de peste 30 de ani, are un aranjament similar. ”Eu nu dorm cu el, eu dorm singură cu pisica. Domnul Tatoiu doarme cu pisica lu – eu cu pisica mea, fiecare cu pisica lui.

Eu mă culc la ora 10, 11, 1 noaptea, el se culcă la 9 și se trezește la 6”, a mai spus aceasta.

”La 67 de ani nu mai ai nicio plăcere să te deranjezi unul pe altul. Ne întâlnim dimineața la cafea!”, a declarat Monica Tatoiu pentru un post TV.

Monica Tatoiu nu mai doarme cu soțul în același pat! „Domnul Tatoiu doarme cu pisica lui”. Care sunt subiectele lor de ceartă după aproape 4 decenii

Sânziana Buruiană

Nici Sânziana Buruiană nu mai împarte patul conjugal cu soțul ei, Nicolae Zuluf, ci cu fetele ei.

„Eu dorm în pat cu fetele, în fiecare noapte dormim împreună. Nu mai dorm demult cu soțul. Asta e, mai răruț, că-i mai drăguț!”, declara ea la un moment dat, ușor amuzată.

”După ce adorm ele, le mai las singure ca să ne mai întâlnim și noi. Dar și așa stăm cu frica-n sân să nu se trezească și să ne prindă. Sper ca atunci când s-or mai mări să pot să-mi reiau și eu locul alături de soț!”, povestea blonda pentru Click!.

Sânziana Buruiană și Nicolae Zuluf s-au căsătorit în 2015 și au împreună două fete, Izabela (7 ani) și Antonia (3 ani).

Diana Dumitrescu

Și actrița Diana Dumitrescu doarme cu băiatul ei de 4 ani. Nu de voie, ci de nevoie.

”Când Carol a împlinit un an nu a mai vrut să doarmă singur, am făcut cu rândul, până când s-a îmbolnăvit copilul am dormit eu. Eu dorm și acum cu el, are 4 ani.

Lucrurile nu s-au așezat cum a vrut Alin, am încercat să fac această trecere de mai multe ori, dar copilul se trezește noaptea și zice că sunt invizibilă. Am încercat să îl las singur două nopți, dar nu a mers.

Ăsta cred că e singurul minus, că eu și soțul nu dormim în același pat. Evident că lucrurile nu mai merg în același ritm.”, a declarat Diana, recent, la podcastul „Te ascult”, al Ilincăi Vandici.

Diana Dumitrescu, în vârstă de 40 de ani, și Alin Boroi s-au căsătorit ăn 2018 și au împreună un băiat, pe Carol, în vârstă de 4 ani.

Anca Ciota

Unii bărbați nu acceptă să nu împartă dormitorul conjugal cu soțiile lor, dar soțul Ancăi Ciota, cântărețul Phelipe, este de acord cu această decizie. Vedeta Kanal D nici nu vrea să se gândească la ziua în care chiar va fi nevoită să-l mute pe micuțul Liam în camera lui.

„Care băiat mare? Are un an și patru luni. Îl alăptez în continuare. Este un proces atât de frumos și ușor. Așa că dorm eu cu bebele nostru. Phelipe momentan doarme pe canapea, în studioul lui.

Urmează să ne vină un pat foarte mare și foarte jos, aproape de podea, pe care o să-l punem în camera lui și o să-i facem mutarea. După un an și patru luni sper să dorm și eu cu soțul meu în același pat”, a declarat Anca Ciota, prezentatoarea rubricii Meteo, de la Kanal D, într-un interviu recent pentru Ego.ro.

Citește și:

Cristi Borcea, despre ritualul lui de îngrijire: „Părul din urechi îl fac cu flacăra”, sprâncenele cu ața

Andreea Esca i-a vizitat pe socrii ei, la Paris: „Soacra mea e tare frumoasă”. Mama lui Aexandre Eram, o franțuzoaică splendidă