Actorul a făcut, în urmă cu cinci ani, dezvăluiri cutremurătoare, precizând că medicii i-au otrăvit soția, mult mai tânără, mamă a doi copii, pe nume Gena Norris. „Renunț la cariera mea. Toată viața mea îi va fi dedicată soției mele și mă voi chinui să o țin în viață”, a declarat actorul pentru Good Health, citat de Daily Mail.

Soția lui Chuck Norris a fost la un pas de moarte

Soția acestuia, în vârstă de 59 de ani, a fost la un pas de moarte, în urmă cu cinci ani, după ce a mers la spital să facă un RMN pentru a verifica dacă are artrită reumatoidă. De atunci, Gena a trecut prin chinuri groaznice. Are probleme mari cu rinichii și senzație de arsură la nivelul pielii și e convinsă că starea ei de sănătate a fost afectată de injecția ce i-a fost făcută de medici înainte de RMN, la care a făcut o intoxicație severă.

chuckSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

CItește și: Îl recunoști? Avea să devină unul dintre cei mai mari oameni de televiziune de la noi!

A făcut reacții adverse la o substanță de contrast folosită pentru RMN

Este vorba de o injecție cu o substanță de contrast folosită pentru efectuarea unor astfel investigații imagistice, care este injectată în corp pentru a oferi o imagine mult mai clară asupra organelor. Însă, în cazul Genei această substanță a conținut un metal greu, numit gadolinium, care are proprietăți magnetice. Însă, în loc să o ajute, această injecție i-a pus în pericol viața, suferind reacții adverse severe. Speriat de starea soției sale, Chuck Norris a decis să renunțe la tot pentru a avea grijă de ea. „Am renunțat la cariera mea în cinematografie ca să mă concentrez mai mult asupra soției mele, Gena. Singurul meu scop acum este să o ajut să rămână în viață. Consider că această situație este foarte importantă”, a spus actorul.

Din fericire, soția actorului a trecut cu bine peste acest moment greu, după cum demonstrează cele mai recente imagini de pe rețelele de socializare postate de actor.

Citește și: