„O Zi a Mamei fericită! Mamei mele minunate, Wilma, și dragei mele soții, Gena, vă iubesc pe amândouă mai mult decât cuvintele ar putea să exprime și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru voi două în fiecare zi”, a scris Chuck Norris pe Facebook, în dreptul unor imagini care-l arată alături de cele două femei importante ale vieții sale.

Chuck Norris a renunțat la carieră pentru a-i fi alături soției bolnave

Chuck Norris nu mai joacă în filme de când a hotărât să se concentreze pe viața de familie. În urmă cu ceva ani, soția lui, Gena O’Kelley, a trecut pe lângă moarte din cauza unor complicații medicale. Momentul a fost unul definitoriu nu numai pentru ea, ci și pentru relația cu soțul. Chuck Norris și-a pus în cui planurile legate de carieră. În 2017 s-a oprit din acest drum și a hotărât să-i fie alături femeii care i-a dăruit o pereche de gemeni. Peste două milioane de dolari a cheltuit pentru ca Gena să fie bine, iar astăzi se poate bucura în continuare de îmbrățișarea ei.

Actorul a făcut, în urmă cu șase ani, dezvăluiri cutremurătoare, precizând că medicii i-au otrăvit soția. „Renunț la cariera mea. Toată viața mea îi va fi dedicată soției mele și mă voi chinui să o țin în viață”, a declarat starul pentru Good Health, citat de Daily Mail.

În 2013, Gena a decis să facă un RMN pentru a vedea în ce stadiu este artrita reumatoidă de care suferea. Injecția cu substanța de contrast administrată ar fi generat o serie de complicații în organismul soției lui Norris, după cum ea însăși a povestit.

Chuck Norris și soțiaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Mama lui Chuck Norris a împlinit 102 ani

Nu numai de soție se bucură zi de zi, ci și de mama lui, care a ajuns la venerabila vârstă de 102 ani. În 4 mai, femeia care i-a dat viață și-a aniversat vârsta demnă de un record. Chuck a transmis atunci: „Wow, nu pot să cred. Mama mea, Wilma Norris Night, împlinește 102 ani. S-a născut în 1921. Ceea ce este și mai remarcabil e faptul că este atât de plină de viață încât pare că mai prinde încă 100 de ani. Sunt recunoscător că Dumnezeu mi-a trimis trei femei care să mă influențeze în această viață. Nu aș fi fost bărbatul care sunt astăzi fără ele”, a scris fostul actor pe Facebook.

Mama lui Chuck Norris, viață marcată de tragedii și lupte personale

“Mamă, nu știu ce e mai greu de crezut: faptul că ai 102 ani sau că ai un fiu de 83! Oricare ar fi cazul, sunt foarte recunoscător că-mi ești mamă. Am fost întotdeauna. Am trecut prin greu, dar suntem puternici”, a mai transmis Norris.

Wilma Norris Knight nu a avut deloc o viață ușoară. A crescut în sărăcie, în timpul marii crize din anii ’30. A rămas văduvă de două ori, a pierdut un fiu vitreg, dar și un copil biologic, fratele mai mic al lui Chuck. În plus, și doi nepoți i-au murit.

Mama lui Chuck Norris a crescut trei copii de una singură. S-a luptat de mai multe ori cu cancerul și a trecut prin mai mult de 30 de operații de-a lungul vieții, scrie Daily Mail. De la ea a moștenit actorul spiritul de luptător care l-a ajutat să-și îndeplinească multe visuri.

Citește și: Chuck Norris trăiește o adevărată dramă. Actorul a fost nevoit să renunțe la carieră și a făcut dezvăluiri cutremurătoare

Citește și: Kate Winslet și fiica de 22 de ani, în lacrimi la BAFTA TV Awards. Pe scenă au plâns, pe covorul roșu au strălucit