Citește și: Oscilațiile de temperatură afectează sănătatea

Nimic nu anunța drama prin care urma să treacă Chuck Norris și soția lui, Gena O”Kelley. Cei doi se aflau la Las Vegas pe data de 16 iulie, conform Radar.com, la Campionatul Mondial de Arte Marțiale. După ce și-a terminat rolul de oaspete de onoare, Gena și Chuck, împreună cu câțiva prieteni, au decis să plece cu mașina spre casa lor din California, un drum ce ar fi durat nouă ore. După patru ore, au decis să se odihnească la un hotel.

Citește și: Kate Middleton a fost dusă de urgență  la spital. Ce a pățit ducesa de Cambridge

Cum s-a transformat actorul de-a lungul timpului

 

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

A suferit două atacuri de cord într-o oră

În timp ce făcea duș, Norris s-a prăbușit, acuzând dureri în piept. Soția lui a anunat serviciile de urgență și în doar câteva minute, a început cursa pentru salvarea vieții legendarului polițist texan. Drumul până la cel mai apropiat spital a fost de 160 de kilometri, însă nu au mai ajuns la destinație. Norris a mai făcut un stop cardio respirator în ambulanță. Medicii au reușit să-l stabilizeze din nou, cu mult efort. Au decis să cheme un elicopter și astfel Norris a fost transportat alți 400 de kilometri, la Reno, în Nevada.

Speriați că va muri, medicii au încălcat regula și i-au permis soției lui Norris să-l însoțească în elicopter. ” A fost isterie în masă. S-a mobilizat toată lumea să-i salveze viața. A fost incredibil efortul. Au crezut până la capăt că eroul nu va muri. Și așa a fost. Nu le vine să creadă medicilor nici acum că inima lui a făcut față infarcturilor, mai ales aând în vedere vârsta lui”, a declarat un prieten apropiat al actorului.

În urmă cu o săptămână, după 39 de zile de spitalizare, Chuck Norris a fost externat. El se recuperează acasă, îngrijit de familie.

Citește și: