La peste 40 de ani, viața i-a zâmbit însă din nou. Actrița a anunțat în vară că este însărcinată cu al doilea copil al ei, dând astfel de înțeles că are un iubit.

Iar acum, vedeta a luat pe toată lumea prin surprindere, anunțând pe Instagram că s-a căsătorit.

Vedeta a scris simplu pe rețeaua de socializare ”Mr. and Mrs” (Domnul și Doamna), posând și emoticoane cu o casă, semn că cei doi au deja o viață împreună, un cămin, în care curând va merge de-a bușilea și un copil.

actrita-si-noul-sotSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Printre cei care au felicitat-o pe actriță s-au aflat Kelly Ripa, Juliette Lewis, Helena Christensen, Eva Chen și Octavia Spencer.

Soțul actriței, Mark Hampton, mai mic cu 4 ani, la cei 37 de ani ai săi, de meserie hair-stylist, a publicat, la rândul său, același mesaj pe rețelele de socializare.

A divorțat din cauza abuzurilor fostului soț

Actrița a trecut prin clipe grele în timpul mariajului cu James Heerdegen, bărbatul cu care a avut o căsnicie de şapte ani. În fața instanței, la divorț, și-au motivat decizia prin „probleme ireconciliabile”, însă adevărul ar fi cu totul altul.

Vedeta nu a mai suportat abuzurile din partea soţului său şi astfel a cerut ajutorul autorităților pentru a o proteja de bătăile crunte la care era supusă. Se pare că relația s-ar fi deteriorat mai mult pe durata pandemiei de coronavirus.

Mai mult decât atât, deşi cei doi păreau că formează un cuplu fericit, în urmă cu ceva timp, poliția din Los Angeles a primit un apel disperat, legat de un caz de violență domestică din zona Woodland Hills. Victima, din păcate, era chiar actriţa Christina Ricci. În urma intervenției, vedeta a obţinut un ordin de restricţie împotriva fostului soţ.

Bărbatul nu a fost totuși arestat, dar a fost obligat să părăsească locuinţa conjugală.

În luna aprilie a acestui an, actrița a obținut custodia fiului ei de 6 ani, Frederick.

Vezi și Christina Ricci a obținut un nou ordin de restricție împotriva soțului ei: ”M-a terorizat!”

Citește și:

Catinca Roman, infectată cu Covid: ”Nu ştiu ce m-aş fi făcut dacă nu eram vaccinată”

Acum e oficial! Reghe a anunțat că a depus actele de divorț! Prima reacție a soției sale: “Dumnezeu nu lasă nimic sfânt să dispară”