Potrivit TMZ, actrița Christina Ricci îl acuză pe soțul ei de abuz emoțional și fizic, mărturisind că acesta o terorizează, o amenință că o va ucide și din cauza lui nu poate dormi noaptea de frică..

Actrița a obținut un ordin de protecție împotriva soțului ei prin care bărbatul nu are voie să se apropie de ea la mai puțin de 100 de metri. De asemenea, i-a fost interzis să-l viziteze pe fiul lor, de șașe ani, pe nume Freddie.

Christina a cerut ordinul de protecție în urmă cu două zile, după ce a depus plângere că a fost abuzată psihic de James. Aceasta a mărturisit că a fost abuzată fizic și emoțional de soțul ei, chiar în fața copilului.

Drept dovadă, ea a arătat imagini în care i se văd vânătâile de pe mâini și corp, care i-au fost făcute de soțul ei, acestea fiind publicate de TMZ .

Ricci, care este reprezentată de avocatul Samantha Spector, a declarat că Heerdegen a atacat-o în multiple rânduri, fapt pentru care se teme pentru siguranța ei și a fiului ei.

Actrița a povestit că din cauza pandemiei s-a trezit închisă în casă cu un om foarte violent, care a abuzat-o fizic și emoțional, motiv pentru care și-a dorit să încheie mariajul.

*EXCLUSIVE* Christina Ricci and James Heerdegen arrive at JFK with son Freddie Christina Ricci, James HeerdegenSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Mai mult, Christina a dezvăluit că abuzul a început în 2013, la scurt timp după ce a aflat că e însărcinată. În plus, ea a mărturisit că James a amenințat-o în repetate rânduri că o ”va ucide”.

Actrița a povestit, de asemenea, că partenerul ei a atacat-o brutal pe 19 decembrie 2019, iar ulterior, la câteva luni după ce a început pandemia de coronavirus, atacurile s-au înmulțit.

”James a încercat să mă terorizeze și să mă pedepsească 24 de ore pe zi. Mi-era frică să dorm noaptea. M-a terorizat”, a povestit actrița, care a mărturisit că soțul i-a provocat tăieturi și vânătăi care îi provoacă în continuare dureri.

De asemenea, Christina a cerut și a primit un ordin de restricție împotriva soțului ei, James Heerdegen, și anul trecut, în luna iunie, când a dat un apel de urgență la poliția din Los Angeles. Ulterior, actrița a înaintat și divorțul, citând diferențe ireconciliabile. De asemenea, aceasta dorește custodia unică a fiului pe care-l are cu producătorul de filme.

Christina și James s-au căsătorit în 2013, după ce s-au întâlnit în 2011 pe platourile de filmare ale show-ului Pan Am. Heerdegen a lucrat la producția filmelor Birdman în 2014 și After Earth în 2013.

Foto: Profimedia

Citește și:

Horia Brenciu, mesaj plin de emoție legat de soția sa: ”Din păcate…”

Alexandra Stan a izbucnit în lacrimi la Survivor România: ”Nu mai vreau să fiu la emisiunea asta”. Ce spune mama artistei