Vedeta nu a mărturisit ce diagnostic a primit din partea medicilor și ce s-a întâmplat exact, însă din mesajul postat în urmă cu puțin timp pe pagina sa de Instagram reiese că a avut dureri mari de cap pe care nu le-a tratat, iar de aici situația s-a complicat.

”Neața. O să fiu bine, dar câteva zile trebuie să stau sub observație (…). Nu stați niciodată cu dureri de cap și nu tratați nimic ce ține de sănătate cu indiferență. Love yoy, bitches!”, a scris Cristina Ich pe InstaStory.

Vedeta a precizat că în aceste momente e bine și cu siguranță își va ține fanii la curent cu starea sa de sănătate, așa cum face de fiecare dată.

Deși se află internată, Cristina Ich are parte de toată susținerea și toate încurajările partenerului ei de viață, Alex Pițurcă.

Aceștia sunt într-o relație de mai mult timp, iar împreună au și un băiețel de aproape doi ani. Deși se cunosc de ceva vreme și au decis să facă o familie împreună, Cristina Ich și partenerul ei nu s-au căsătorit până acum.

Chiar ea a mărturisit într-un podcast unde a fost invitată că nu are o dorință arzătoare de a deveni mireasă și niciodată nu și-a imaginat cum i-ar sta în această rochie.

Vezi și Cum arată Christina Ich fără pic de machiaj: ”Asta-i fața mea. Fără filtru, fără make-up”

Citește și:

Interviu EXCLUSIV Cătălin Botezatu: ”Oamenii cred că sunt într-o vacanță continuă”

Connect-R: ”Am băgat prafuri până nu am mai știut de mine!”