Christina Applegate a revenit pe platourile serialului Netflix „Dead To Me”, pentru a continua filmările pentru al treilea sezon al serialului.

Însă, din păcate, actrița în vârstă de 50 de ani, care a dezvăluit în august că a fost diagnosticată cu scleroză multiplă, este nevoită să se deplaseze cu ajutorul unui asistent de producție și a unui baston.

EXCLUSIVE: Christina Applegate is Spotted on the Set of Dead to Me in Los Angeles.SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

În decembrie, actrița a dezvăluit are probleme în jumătatea inferioară a corpului, scriind pe Twitter că este speriată „din cauza amorțelii picioarelor”.

Scleroza multiplă (SM) este o afecțiune care poate afecta creierul și măduva spinării, provocând o gamă largă de simptome, inclusiv probleme cu vederea, cu mișcarea brațelor sau a picioarelor ori pierderea echilibrului.

Nu există o cauză cunoscută pentru SM, dar oamenii de știință cred „că o combinație de factori de mediu și genetici contribuie la riscul apariției SM”, conform The National MS Society din SUA.

Majoritatea persoanelor cu scleroză multiplă sunt diagnosticate între 20 și 50 de ani, femeile mult mai des decât bărbații.

Applegate nu e singura celebritate carea primit un astfel de diagnostic. În aceeași situație se află și Selma Blair, Jamie Lynn Sigler sau Jack Osbourne.

Christina Applegate, o luptătoare

Din păcate, aceasta nu este prima luptă dură cu viața pe care o duce simpatica actriță.

În 2008, ea a aflat că suferă de cancer mamar. A urmat un tratament dur și o dublă mastectomie, traumatizantă pentru orice femeie. A reușit să treacă peste această încercare care ar îngenunchea pe oricine.

Și pentru că este purtătoare a genei BRCA1, la fel ca Angelina Jolie, actrița și-a extirpat în trecut și ovarele și trompele uterine. Din fericire, actrița a apucat să nască un copil. Fetița sa, Sadie Grace, are deja 13 ani.