Sub zâmbetul delicat, actrița ascunde însă multă durere. În 2008 afla că suferă de cancer mamar. A urmat un tratament dur și o dublă mastectomie, traumatizantă pentru orice femeie. A reușit să treacă peste această încercare care ar îngenunchea pe oricine.

Din păcate, destinul mai avea rezervată o încercare, poate și mai dură, pentru ea. Recent, actrița în vârstă de numai 49 de ani a aflat că suferă de scleroză multiplă, o boală puțin înțelească, care afectează pe viață.

A făcut anunțul pe Twitter, atunci când s-a simțit pregătită, vrând să arate astfel că își asumă încercările la care o supune viața și că e decisă să lupte: „Salut, prieteni. Acum câteva luni am fost diagnosticată cu SM”, a scris Christina.

„A fost o călătorie ciudată. Dar am fost atât de susținută de oameni pe care-i cunosc și care suferă, de asemenea, de această boală. A fost un drum greu. Dar, după cum știm cu toții, acesta continuă. Cu excepția cazului în care la un moment dat este blocat”, scrie cu realism actrița.

EXCLUSIVE: James Marsden, Linda Cardellini and Christina Applegate Are Spotted on Set in Los AngelesSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Scleroza multiplă (SM) este o boală imprevizibilă a sistemului nervos central, care perturbă fluxul de informații în creier, dar și între creier și corp. Nu există o cauză cunoscută pentru SM, dar oamenii de știință cred „că o combinație de factori de mediu și genetici contribuie la riscul apariției SM”, conform The National MS Society din SUA.

Majoritatea persoanelor cu scleroză multiplă sunt diagnosticate între 20 și 50 de ani, femeile mult mai des decât bărbații.

Applegate nu e singura celebritate carea primit un astfel de diagnostic. În aceeași situație se află și Selma Blair, Jamie Lynn Sigler sau Jack Osbourne.

Căsătorită și mama unui copil

Actrița e însă o luptătoare și asta se vede clar în felul în care își trăiește viața. Pentru că este purtătoare a genei BRCA1, la fel ca Angelina Jolie, actrița și-a extirpat în trecut și ovarele și trompele uterine. Din fericire, actrița a apucat să nască un copil. Fetița sa, Sadie Grace, are deja 12 ani.

Cum arată în prezent Kelly, frumoasa blondă din Familia Bundy. Actrița a împlinit azi 48 de ani! GALERIE FOTO

În prezent, actrița este căsătorită cu basistul olandez Martyn LeNoble, ea având și un divorț la activ, în 2007, de Johnathon Schaech.

Vezi și Diagnosticată cu scleroză multiplă, Selma Blair s-a vaccinat împotriva COVID-19

Citește și:

Cu ce sechele a rămas Marcel Pavel după Covid. Va trebui să ia tratament toată viața!

Băiețelul lui Lili Sandu a împlinit un an! Mesajul emoționant transmis de vedetă: ”Mă întorc la bocit”