Deși are 37 de ani, are obrazul curat, buzele în cea mai naturală nuanță de roz și un chip de fetișcană. Până și pistruiii, ascunși de fond de ten până acum, sunt la vedere. Instantaneele publicate de revista Paper sunt foarte apropiate, semn că vedeta chiar nu are nimic de ascuns sau a ajuns la o vârstă la care își asumă tot ce ține de persoana ei.

Diferența de la Christina videoclipurilor anilor 90, cu buzele negre sau ochii fardați cu roșu, și Christina cea diafană, blondă și creață de acum e de la cer la pământ.

Însă nu a fost simplu ca artista să se ”dezbrace” de imaginea ei. ”Sunt un interpret, asta sunt prin natura mea. Dar am ajuns într-un moment în care, chiar și pe plan muzical, e eliberator să pot da totul jos și să apreciez persoana care sunt, cu frumusețea sa brută”, declară cântăreața divorțată, mamă a doi copii, logodită cu Matthew Rutler din 2010.

Christina, care s-a lansat în muzică de la 18 ani, a debutat întâi în seriale ca Star Search și The Mickey Mouse Club, fiind colegă de platou cu Ryan Gosling, Britney Spears și Justin Timberlake, toți niște puști, la fel ca ea, în acea vreme.

Foto: Instagram/Twitter

Vezi și Vedete mici de înalțime, dar cu un sex-appeal fără limite. Esențele tari se țin în sticluțe mici! Galerie foto.

Citește și: