”Am uitat cât de mult îmi place să-mi fac piercinguri… sunt euforică… ma întreb ce ar mai trebui să fac din nou”, a scris ea pe o rețea socială, postând o fotografie din timpul procedurii, resimțită ca fiind extrem de dureroasă de către unele persoane.

Forgot how much I love getting pierced….so euphoric for me…wonder what else I should get done again ?? ?✨

A post shared by Christina Aguilera (@xtina) on

La un moment dat, Aguilera avea nu mai puțin de 12 piercinguri, inclusiv în zona genitală, limbă, buza inferioară și sfârcul drept. De altfel, unul dintre piercinguri, cel din zona intimă, a fost numit chiar ”piercingul Christina”, fiind botezat după ea. A fost prima celebritate despre care s-a știut că și-a pus o bijuterie în zona intimă, în anii “90.

Însă vedeta, acum mamă a doi copii – Max, de 10 ani, și Summer, de 3 ani – s-a maturizat și a decis să renunțe la toate piercingurile, mai puțin unul. În 2004 declara: ”Mi-am scos toate piercingurile, cu excepția celui din sfârcul drept. Acela e pentru mine.

Mi-am făcut piercinguri când eram cu moralul la pământ. Durerea mă calmează”.

Aguilera, care arată mai bine ca oricând în prezent, este logodită de 8 ani cu Matthew Rutler, însă clopotele de nuntă se încăpățânează să nu bată. Acesta este tatăl fetiței Summer. Max este rezultat din căsătoria cu Jordan Bratman, terminată între timp.

Foto: Instagram

Vezi și Christina Aguilera fără machiaj e de nerecunoscut! A pozat așa fără nicio reținere

Citește și: