Aflat la Roma, pentru o operațiune care va fi prezentată în curând în noua lui emisiune, „Sabbagh în acțiune”, Christian Sabbagh l-a întâlnit pe Al Bano Carrisi, celebrul cântăreț italian și ambasador al Organizației Națiunilor Unite împotriva traficului de droguri.

„Al Bano este un prieten al românilor și vorbește foarte frumos despre români și despre țara noastră oriunde merge în lume. Este și ambasador onorific al municipiului București, din anul 2009, și chiar și-a luat această misiune foarte în serios”, a spus Christian Sabbagh.

„Mă bucur că există în România o emisiune ca „Sabbagh în acțiune”, ce va pune accentul și pe prevenirea consumului și traficului de droguri. În același timp, vreau să le transmit românilor sentimentele mele de gratitudine. Am foarte mulți prieteni români și iubesc această țară minunată!”, a spus Al Bano.

Interviul cu celebrul artist italian și amănuntele despre operațiunea desfășurată la Roma vor fi prezentate în emisiunea de investigații prezentată și realizată de Christian Sabbagh și va fi difuzată începând din 9 ianuarie, în fiecare sâmbătă, de la ora 21:30, la Kanal D.

Credit foto: Kanal D

„Sabbagh în acțiune” în capitala Italiei

Credit foto: Kanal D