Christian Sabbagh a negat cu vehemență că între el și Iulia, soția sa, ar fi avut loc scene violente. Acesta susține că a avut loc doar o ceartă, în urma căreia partenera lui de viață a cerut ordin de protecție.

„E o glumă, totul este o simplă glumă. E o glumă legală, totul a pornit dintr-o prostie”, a declarat pentru Fanatik Christian Sabbagh. Cu toate acestea, poliția a ajuns în fața locuinței sale, după miezul nopții, iar el a dat declarații la secție.

De la ce a pornit întreaga scenă

„Ea era nervoasă pentru că tot primesc tot felul de mesaje pe Facebook de la admiratori/admiratoare. Mi-a cerut telefonul, eu nu am vrut să îl dau.

Mi-a zis că dacă nu i-l dau sună la Poliție, eu i-am zis să o facă. A venit Poliția, ne-am dus la secție. Ea nu a știut, e ca în filmele cu Stan și Bran.

Revenind… Am ajuns la Poliție, ea într-o cameră, eu în cealaltă, caz de violență domestică”, a declarat acesta pentru sursa anterior menționată.

Cum s-a ajuns la ordin de protecție

„M-a umflat râsul, întrebam pe acolo: ‘cum, dom`le, violență domestică?’ (…) Nu aveam ce să ascund în telefon, nici măcar nu are parole telefonul. Oricum, a văzut mesajele.

Dar asta nu e prima scenă, mi-a mai spart un Iphone, cred că trebuie să schimb marca, îmi poartă ghinion.

A fost mai mult o ambiție… Și eu sunt gelos, și ea este geloasă…”, a povestit Christian Sabbagh.

Sabbagh neagă că ar fi fost violent: ”Ea acasă, eu pe drumuri…”

Prezentatoruul neagă că între el și soția sa ar fi avut loc chiar și cea mai mică confruntare fizică. Acesta susține că cearta lor a rămas la nivelul cuvintelor spuse, poate, pe un ton mai ridicat.

„Nu am lovit-o, nu am împins-o… Cearta e o formă de violență.

Doamne ferește, eu nu sunt un om violent. Nu există așa ceva. Mă vedeți pe mine în postura să îmi lovesc soția? Să lovesc o femeie? Nu am făcut în viața mea așa ceva…”, a spus Christian Sabbagh.

Cu toate acestea, conform legii, vedeta TV a primit un ordin de restricție față de soția sa, Iulia. De asemenea, autoritățile au luat în serios întregul eveniment, iar astăzi, 7 octombrie, Sabbagh trebuie să se prezinte în fața instanței.

„Eu am luat totul ca pe o glumă, ea ca pe o glumă. La final m-am trezit însă cu ordin de restricție 5 zile. Acum locuiesc la Vălenii de Munte, ea a rămas acasă.

Eu m-am trezit, la 3 noaptea, că sunt în stradă și mă întrebam unde o să locuiesc? Și unde să locuiesc la 3 noaptea? Pe stradă, pe bancă… Firesc, nu am stat pe stradă, m-am dus la Marriott, dar dacă cineva nu ar avea bani unde s-ar duce?

Acum ce să mai zic? Ea acasă, eu pe drumuri…”, mai spune Christian Sabbagh.

S-a împăcat deja cu soția

Prezentatorul Kanal D a explicat că s-a și împăcat cu soția lui, și că la tribunal vor merge împreună. „Ea când și-a dar seama și a realizat ce se întâmplă, m-a sunat și mi-a zis să vin acasă. I-am zis că nu pot să vin că mă duc la… Doamne iartă-mă! Mi-a cerut să vin acasă, că plâng copiii.

Mi s-a făcut și frică, am întrebat-o dacă vrea să îmi facă vreo cheie… Asta ar mai lipsi, să încalc și ordinul de protecție”, a mai explicat acesta.

Din păcate, susține Christian Sabbagh, situația lui este cu atât mai complicată cu cât prezentator TV de ani buni și a ajuns, astfel, cunoscut. „Le-am explicat și șefilor de la Kanal D, de dimineață, ce s-a întâmplat. Le-am spus că totul a pornit dintr-o glumă, dar lucrurile sunt complicate”, a mai precizat Sabbagh.

„Acum sunt văzut ca un soț agresiv, nu o să îmi fie deloc ușor să le explic oamenilor că nu a fost nimic, că a fost o joacă prostească, o ambiție, la ea un impuls de gelozie…”, mai spune el.

„A vrut să își retragă declarația, dar dosarul își urmează cursul, a plecat de la Poliție la Parchet, de la Parchet la instanță. Oricum ne împăcăm, dar dintr-o glumă tâmpită, dintr-un puseu, dintr-o ambiție se ajunge la o nenorocire.

I-am și spus `Băi, Iulia, mi-ai făcut un cadou de nu ai idee. M-ai făcut de râsul lumii, oamenii o să creadă că sunt un bătăuș`. Dar asta e…

O să îi fac cadou toate articolele, i le pun frumos, în ramă… Și îi duc și un buchet de flori, bine-înțeles… Oricum, a iertat-o, este diamantul meu ea. Și copiii, normal”, a mai spus Christian Sabbagh.

Cristian Sabbagh și Iulia, împreună de 8 ani

Christian Sabbagh (49 ani) și Iulia (39 ani), cea de-a treia soție, s-au cunoscut în 2013, la Istanbul, în perioada în care amândoi erau implicați în alte relații. Prezentatorul TV a divorțat, astfel, de cea de-a doua soție pentru Iulia.

Cei doi și-au asumat relația, la câteva luni, după ce prezentatorul TV anunța divorțul de Louisa, cu care a avut un mariaj vreme de 10 ani.

Vezi și Raluca Pastramă a cerut ordin de restricție împotriva lui Pepe, după ce a fost agresată de soțul ei! Cum a reacționat artistul și ce acuzații face

Citește și:

Viorica de la Clejani a povestit în lacrimi prin ce a trecut după ce s-a infectat cu COVID-19: „Am avut plămânul drept 30% afectat…”

Cu ce se ocupă Serghei Mizil la 68 de ani: „O parte din afacerile mele se datorează numelui”