În ultimii cinci ani, Christian Sabbagh a prezentat seară de seară, în cursul săptămânii, principalul jurnal de ştiri al postului Kanal D. Acum însă, jurnalistul începe un nou proiect care necesită mult timp, iar în locul lui va veni Simona Pătruleasa.

„Din 2010, intru în fiecare seară, cu excepţia weekend-ului, în casele dumneavoastră şi vă mulţumesc pentru atenţia pe care mi-aţi acordat-o. Acum pregătesc însă o nouă emisiune, cum n-aţi mai văzut la televiziunile din România. Voi prezenta cazuri extrem de importante, imagini spectaculoase în premieră, mă voi implica în acţiuni riscante şi voi încerca să-i ajut pe toţi cei care sunt terorizaţi, înşelaţi şi minţiţi de toate aceste rele care ameninţă să pună stăpânire pe noi şi pe România. Pentru un proiect de o asemenea anvergură, cum este ‘Sabbagh în acţiune’, este nevoie de timp. Tocmai de aceea, colega mea Simona Pătruleasa îmi va lua locul la principalul jurnal al zilei”, a anunțat Christian Sabbagh vineri seară, la finalul emisiunii „Ştirile Kanal D”, cu mențiune că va continua să apară la știri în weekend.

Înainte de a se număra între vedetele Kanal D, Christian Sabbagh a prezentat emisiunea „Poliţia în acţiune”, la Prima TV, și a fost corespondent de război şi jurnalist acreditat de Ministerul de Interne.

Credit foto: Facebook