Christian Sabbagh a deconspirat, în timp record, o întreagă filieră de trafic de persoane care până acum a găsit modalități să ocolească legislația din mai multe țări europene.
Cu ajutorul informațiilor și dezvăluirilor din emisiunea difuzată la Kanal D în fiecare sâmbătă, de la ora 21:30, polițiștii ciprioti au continuat ancheta și sunt pe cale să destructureze această rețea. Un element cheie în aflarea adevărului este românca Elena Ducă, pe numele căreia s-a emis deja un mandat european de arestare. Femeia i-a comunicat, prin mesaje, jurnalistului Christian Sabbagh că ar dori să intre în programul de protecția martorilor, în schimbul tuturor informațiilor pe care le deține. În acest moment, femeia este căutată și în România.

Între timp, în Cipru, persoana indicată până acum de toata lumea, atât de Elena Ducă, cât și de femeile aflate în custodia poliției cipriote, drept cap al rețelei, avocatul Chris Christodoulides, încearcă să se dezvinovățească. El a ieșit la lumină și i-a acordat un interviu incendiar jurnalistului Christian Sabbagh.

Ce a spus și cât de sus se întind tentaculele acestei caracatițe a traficului, se va afla sâmbătă seara, la pe Kanal D!

Credit foto: Kanal D