Recent devenită mamă pentru a doua oară, Chrissy a fost întrebată de o fană dacă fiul ei a fost conceput prin fertilizare in vitro. Imediat fanii modelului au criticat-o pe cea care a îndrăznit să pună o întrebare atât de personală. Chrissy, însă, i-a luat apărarea, și i-a și răspuns afirmativ.

Vedeta a menționat că atât Luna, fiica ei de 2 ani, cât și Miles, cel venit pe lume recent, au fost concepuți prin fertilizare in vitro. Și, la fel ca în multe alte cazuri, reușita nu a venit din prima.

În cazul Lunei a fost nevoie de mai multe runde de fertilizare in vitro, iar în cazul lui Miles a funcționat din a doua rundă.

Vedeta a mărturisit că de fiecare dată când nu a rămas însărcinată în urma fertilizării in vitro a dat vina pe ea inițial. ”Nu știu, nu există o rețetă de succes în ceea ce privește fertilizarea in vitro. Trebuie doar să continui să speri că se va întâmpla. E ușor pentru unele și deloc ușor pentru altele”, declara ea.

MilesSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Modelul în vârstă de 32 de ani și-a dorit ca povestind astfel de lucruri să dea speranțe femeilor din toată lumea, pentru care a rămâne însărcinate nu se întâmplă natural și nici pe căile bătătorite.

Vezi și Prima fotografie cu bebelușul lui John Legend. Micuțul îi seamănă leit. Uite și ce nume va purta

Citește și: