Într-un interviu recent, Chrissy, în vârstă de 34 de ani, a recunoscut că are implanturi mamare. A făcut acest pas când avea 20 de ani. Acum regretă și ar vrea să renunțe la ele, dar admite că îi e frică de moarte.

La începutul carierei, Chrissy era model pentru lenjerie intimă, așa că erau extrem de importante proporțiile. Natura nu îi dăruise bustul cerut pentru jobul ei, așa că a luat măsuri. Era nemulțumită mai ales de felul în care i se vedea bustul atunci când stătea lungită pe spate, a mărturisit ea.

Acum, însă, cu doi copii, bustul mare a devenit o povară, admite Chrissy, cea care e căsătorită cu John Legend (41 de ani) din 2013.

Desi ar fi trebuit să schimbe implanturile după 10 ani, vedeta nu a făcut-o. De când e mamă, se teme de orice operație, oricât e banală ar fi. Vedeta e mană pentru Luna, de 3 ani, și Miles, de un an.

chirssy si sotul ei, John LegendSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Chrissy a mai mărturisit că, în trecut, se cântărea după fiecare masă, dimineața, la prânz și seara, pentru a-și menține greutatea dorită. Îndată ce au apărut copiii, lucrurile au luat-o razna, spune ea. Totul s-a schimbat. Deși beneficiază de nutriționiști, masaje și tot felul de specialiști, i-a trebuit un an până să se simtă cât e cât bine în pielea ei, după ce a dat naștere celui de-al doilea copil.

Vezi și Ea este vedeta care și-a injectat botox la subțiori, ca să nu mai transpire

Citește și: