Modul cum au făcut anunțul este însă cu totul special. Artistul a lansat o piesă, ”Wild”, în care protagoniști sunt chiar el și soția lui. Aceasta descrie foarte bine viața și mai ales dragostea care îi leagă. Spre final, apar în clip și cei doi copii ai lor, Miles, de 2 ani, și Luna, de 4 ani.

Imaginea se concentrează apoi pe pântecul în creștere al lui Chrissy, devenind limpede pentru toată lumea că familia se va mări.

Practic, niciunul dintre ei nu a spus cu subiect și predicat că vor mai avea un copil. Însă Chrissy, pentru a clarifica lucrurile, a postat o scurtă înregistrare pe Instastory, în care își arată mândră burtica de gravidă. A fost, practic, confirmarea pe care o aștepta toată lumea.

Chiar anul trecut Chrissy spunea că îşi mai doreşte copii. Atunci, însă, ea preciza că nu vrea să se grăbească. „Voi mai aştepta câţiva ani până să încercăm din nou, pentru că cei mici te epuizează”, spunea ea.

Nimeni nu știe cum s-a întâmplat minunea, mai cu seamă că Chrissy, în vârstă de 34 de ani, mărturisea că nu a fost simplu să rămână însărcinată, în primele două cazuri, fiind nevoită să apeleze la fertilizarea in vitro.

Vezi și Ed Sheeran va deveni tătic. Soția artistului e însărcinată cu primul lor copil

Citește și:

Așa arată Halle Berry în costum de baie la 54 de ani! Uite și cum arăta acum 18 ani, când juca în James Bond

Președintele Emmanuel Macron și soția lui, vacanță pe Coasta de Azur. Cum au fost surprinși cei doi?