Chrissy Metz (40 de ani) a fost întotdeauna conștientă de greutatea ei. Spune despre sine că a fost un copil „născut dolofan”, neînțeles de părinți, care nu au știut cum să o ajute.


„Îmi amintesc că am fost la Weight Watchers când aveam 11 ani”, spune Chrissy Metz. „Eram cea mai tânără persoană din camera aceea blestemata și a fost ciudat. Mama ar fi trebuit să-și dea seama că este un întreg proces.”, spunea Chrissy.

În timp ce actrița îi încurajează pe fanii care doresc să slăbească să o facă într-un mod sigur și sănătos, ea recunoaște că a mai încercat diferite diete.

Presiunea corpului perfect și efectul său nedorit asupra actriței

La începutul carierei sale, la recomandarea managerului ei, Chrissy Metz a slăbit 25 de kilograme înainte de a se muta la Los Angeles. Chiar și așa, nu obținea niciun rol. Actrița spune că acest lucru a fost o lovitură uriașă pentru sănătatea ei mintală, ceea ce a determinat-o să mănânce în exces, „mâncându-și sentimentele”. Rezultatul? Un plus de 50 de kilograme.

EXCLUSIVE: Chrissy Metz Seen Running Errands Without a Ring She Was Seen Wearing Days Earlier Which Sparked Engagement Rumors.SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9Chrissy Metz și-a șocat fanii atunci când într-un interviu pentru TVLine a dezvăluit că în contractul ei pentru serialul de succes în care joacă „This Is Us” se stipulează că trebuie să slăbească așa cum face personajul ei, pentru a reflecta povestea.

„Acesta a fost un câștig pentru mine”, a spus Metz. „Pentru că un lucru este să încerci să o faci singur. Dar, ca ființe umane, este o problemă de ego: avem mai multe șanse să facem ceva pentru altcineva.”

Această clauză din contractul ei i-a scandalizat pe unii fani, care au fost fermi că actrița nu ar trebui să facă asta. Totuși, Metz spune că este alegerea ei să slăbească și că se iubește totuși pe sine.

În 2017, Metz le-a spus oamenilor că, deși își iubește corpul, ea încă lucrează pentru a fi mai sănătoasă, afirmând că pierderea în greutate este în beneficiul ei, nu pentru altcineva.

„Vreau să am un corp în formă, sănătos și să nu trebuiască să fiu pus într-o cutie. Nu vreau să fiu limitat de nimic.”, spunea ea.

Cum a slăbit Chrissy Metz


Recent, actrița a pierdut în greutate, apărând fericită, sănătoasă și încrezătoare în fața presei. Desigur, acest lucru i-a determinat pe fani să se întrebe: „Cum a făcut-o?”

Metz a recunoscut dorința de a slăbi a apărut când s-a trezit în miezul nopții, având palpitații severe ale inimii. „A fost cu adevărat înfricoșător – cu adevărat, foarte, foarte înfricoșător.”

Actrița ajuns la spital, unde medicii au concluzionat că ceea ce suferea a fost un atac de panică, dar că greutatea ei probabil a avut partea ei de vină.

După aceea, Metz era hotărât să facă o schimbare. „Eram atât de pornită, încât am slăbit 50 de kilograme. în mai puțin de cinci luni”, a spus ea într-un interviu pentru People. Deși a slăbit mult, Metz spune că a învățat din greșelile ei trecute și nu a adoptat vreo dietă agresivă sau restrictivă. De fapt, metoda ei de slăbire a fost la fel de simplă ca și câteva schimbări ale stilului de viață.

„Tot ce am făcut a fost să nu consum mai mult de 2.000 de calorii pe zi și să merg 20 de minute pe zi”, a spus actrița.

Pe lângă faptul că depune eforturi pentru a-și îmbunătăți sănătatea fizică, Chrissy Metz a spus că are grijă și de sănătatea sa mintală. Ea a recunoscut pentru revista People că deseori s-a trezit citind sau concentrându-se pe spiritualitate pentru a rămâne puternică și a se menține pe stilul ei de viață sănătos.

„Mi-am dat seama că… în centrul a ceea ce suntem, suntem aceste ființe perfecte”, a remarcat Chrissy Metz. „Și noi nu suntem învățați asta.”

Pentru rolul Kate Pearson din serialul de televiziune „This is Us”, Chrissy Metz a primit două nominalizări la Premiul Emmy Primetime și două premii Globul de Aur

Citește și: În imaginile pe care le postează pe Instagram, trupul său e fără de cusur. Dar iată cum arată cu adevărat JLo, în costum de baie

xPrima reacția a iubitei lui Nick Casciaro după apariția imaginilor cu el și Loredana