Se pare că despărțirea a avut loc încă de acum câteva luni, dar abia acum a ajuns la urechile presei. Cei doi au început să se întâlnească în 2016, iar ea se mutase deja la el acasă.

O sursă a povestit că Rock, cunoscut din filme ca ”Down to Earth”, seria filmelor ”Madagascar” sau ”Grown Ups” ori ”Everybody hates Chris”, nu era pregătit să se așeze din nou la casa sa, după divorțul dureros de Malaak Compton-Rock, cu care a fost căsătorit timp de 18 ani. Divorțul a fost finalizat în 2016.

În 2017, actorul declara înciudat: ”Când divorțezi, trebuie să iei chiar totul de la capăt! Trebuie să îți faci un reset. Nu este un eșec, dar ceva în viața ta s-a rupt”, a declarat actorul.

”A trebuit să trec printr-o bătaie pentru custodie pentru copiii mei. Doar ca să-mi văd copiii!„, declara el extrem de nervos, spunând că experiența a fost una trumatizantă.

Actorul are împreună cu fosta soție două fete, Zahra și Lola, acum adolescente. Actorul admite că și-a înșelat fosta soție cu trei femei, dintre care una e celebră.

Înainte să o cunoască pe cea care i-a fost până acum iubită, actorul declara, întrebat fiind dacă se va mai recăsători: ”N-aș mai face-o nici măcar dacă aș vindeca SIDA”.

Vezi și S-au despărțit acum 6 ani, dar actrița celebră încă îi transmite mesaje. Și o face public! Ce i-a spus de ziua lui

Citește și: