Actorul, care se afla pe lista celor mai influente 100 de personalități ale lumii, își amintește cu nostalgie de acele vremuri. Era sfârșitul anilor 90 și locuia într-o rulotă în Maui. Într-o zi, când muncea într-un local numit Bubba Gump Shrimp Company, a fost remarcat de actrița Rae Dawn Chong, care tocmai își făcea debutul regizoral. L-a convins să vină la o audiție și, de atunci, destinul său s-a schimbat.

Amintindu-și de vremurile când era un biet chelner, și prost pe deasupra, actorul a postat recent o fotografie pe Instagram, chiar din localul unde obișnuia să servească la mese.

”În urmă cu 20 de ani, eram chelner la Bubba Gump Shrimp Company”, a scris el pe rețeaua de socializare. ”De fiecare dată când mă întorc aici îmi amintesc de miile de creveți pe care le-am mâncat din farfuriile clienților, când duceam farfuriile la bucătărie”, a mai scris el oarecum amuzat de situație, peste ani.

În final, actorul a avut și un sfat pentru fanii săi: ”Vă rog, lăsați bacșiș celui care vă servește! Lăsați cel puțin 20%! N-ar fi rău să lăsați și niște creveți pe farfurie”, a mai scris el.

Actorul urmează să se căsătorească cu fiica lui Arnold Schwarzenegger, Katherine. Cei doi au anunțat în urmă cu câteva zile logodna. Din mariajul încheiat cu sivorț, Chris are un copil.

Vezi și Fiica lui Arnold Schwarzenegger se mărită cu un actor celebru și divorțat: ”Sunt atât de fericit că ai spus da!”

Citește și: