Potrivit unor surse, despărțirea ar fi venit pe fondul unor discuții interminabile legate de copii. Deși Chris Martin, fostul soț al lui Gwyneth Paltrow, ăși dorea să devină din nou tată (chiar dacă mai are o fată și un băiat), vedeta din ”Fifty Shades of Grey” nu era pregătită.

„Se vorbea despre logodnă, dar acum el spune prietenilor că au decis să pornească pe drumuri separate, ceea ce a fost o adevărată surpriză pentru toţi”, a declarat o sursă.

„Chris a fost foarte clar, i-a spus că vrea copii cât mai repede, însă pentru Dakota cariera este mult mai importantă, este momentul ei de glorie la Hollywood, astfel că nu a putut să-i dea răspunsul pe care el dorea să-l audă, cel puţin nu acum”, a declarat și un apropiat al cuplului.

Despărțirea nu a fost confirmată încă de protagoniști. Vestea vine însă în contextul în care, recent, se vorbea despre logodna celor doi și chiar despre o posibilă sarcină a Dakotei.

Anul acesta, Chris Martin cumpărase cu 4,25 milioane de lire sterline o vilă pe plajă, în Malibu, pentru a locui împreună cu Dakota. Surse apropiate cântăreţului britanic declarau că „relaţia dintre ei era cât se poate serioasă”.

Ultima oară când Chris şi Dakota au fost surprinşi împreună într-un loc public a fost în noiembrie anul trecut. Mai ales familia ei era extrem de încântată de relația cu Chris Martin.

Vezi și Sunt celebri și nonconformiști. S-au căsătorit în septembrie, dar au un aranjament tare ciudat. Dorm împreună doar patru nopți pe săptămână

Citește și: