După ce a participat la o emisiune în studiourile BBC din Londra, Chris Martin a ieșit pe străzile capitalei britanice într-o ținută cel puțin bizară pentru temperaturile de afară.

În pantaloni lungi, dar cu picioarele goale, cu tricou și mânile pictate în culori vii, artistul a zâmbit relaxat curioșilor aflați în zonă, cu care a stat de vorbă, le-a dat autografe sau a stat cuminte la poze.

*EXCLUSIVE* Chris Martin embraces his natural side stepping out from the BBC Live Lounge in bare feet and painted forearm armsSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Chris Martin, o vedetă altfel

În vârstă de 44 de ani, artistul pare că are o plăcere deosebită în a umbla fără pantofi. În luna iulie a acestui an el a mai fost zărit umblând desculț alături de prietena sa Dakota Johnson, pe străzile din Mallorca.

Însă era vară, iar pe o insulă spaniolă, în vacanță, acest lucru nu este atât de ieșit din comun cum este acum, la jumătatea lui octombrie, la temparaturile din Londra.

Chris Martin a fost căsătorit cu Gwyneth Paltrow timp de 13 ani. Cei doi au împreună doi copii.

Cu o avere estimată la 130 de milioane de dolari, solistul Coldplay nu fumează și nu consumă alcool. De altfel, Chris Martin este și un vegetrian convins, iar PETA l-a desemnat în 2005 ca fiind cel mai sexy vegetarian din lume.

Citește și: Madonna acuzată de fani că face abuz de filtre și editare pozelor. Cum arată vedeta în realitate

xAl Bano și Romina Power au devenit pentru a treia oară bunici