Deși e unul dintre cei mai căutați actori, pe val, el jucând în franciza ”Avengers”, cu mare succes de box office, și aflat la o vârstă care îi permite să abordeze orice fel de roluri, actorul australian e de părere că e momentul să se retragă, măcar pentru o vreme, și să se dedice familiei.

În vârstă de 35 de ani, Chris e tată a trei copii, iar aceștia au ajuns la o vârstă la care conștientizează și îi simt lipsa.

Așa că, cel puțin un an, el nu va mai accepta niciun rol, a anunțat chiar actorul, pentru a se dedica soției sale, Elsa Pataky, de 42 de ani, și celor trei copii ai lor. ”Vreau doar să fiu acasă cu copiii mei”, a anunțat el.

”Sunt la o vârstă critică, foarte importantă pentru ei. Sunt încă mici și au devenit mai conștienți de plecările mele decât până acum”, a mai spus actorul.

Cel mai mare dintre copiii săi e India, o fată de 7 ani. Gemenii Sasha și Tristan au 5 ani.

Nu doar că nu va mai filma nimic măcar timp de un an, dar Chris nu va mai avea nicio tangență cu Hollywood-ul. Va locui împreună cu familia în Byron Bay, Australia.

Chris și Elsa, actriță și ea, s-au căsătorit în 2010, India venind pe lume doi ani mai târziu. După nașterea gemenilor, familia s-a mutat în Australia.

Vezi și Un actor admite că are o avere obscen de mare. Și asta vine la pachet cu multe probleme, spune el

Citește și: