Starul din „Thor”  și seria „Avengers” e considerat unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood și e de înțeles de ce. El trăiește de mai bine de 10  ani o frumoasă poveste de dragoste cu actrița Elsa Pataky, cu care are trei copii, o fetiță și doi băieței.

Chris, în filmul Thor: Ragnarok (2017)SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

Născut în Australia, Chris s-a mutat în SUA în 2009, pentru a-și urma visul de a deveni star la Hollywood, ceea ce a și reușit. Însă, la scurt timp după mutare a cunoscut-o pe frumoasa actriță Elsa, de care s-a îndrăgostit nebunește. Cei doi s-au căsătoritîn mare secret,  după doar un an de relație, chiar în ziua de Crăciun, pe o insula din Indonezia, iar iubirea lor devine mai puternică pe zi ce trece. Sunt în prezent părinții a trei copii, o fetiță, India Rose(8 ani) , și doi băieței gemeni, Tristan și  Sasha Hemsworth (5 ani).  Cei doi au decis să-și crească copiii în țara natală a actorului, unde au o casă lângă plajă, iar decizia lor se pare că i-a făcut foarte fericiți.

Elsa Pataky este nepoata actorului Mircea Medianu

Iar acest lucru se vede și din declarațiile lui Chris, care nu se ferește să-i declare iubirea public soției lui.

„Cel mai bun lucru pe care l-am obținut venind în Los Angeles a fost soția mea9…). O iubesc foarte mult și este cel mai grozav lucru din viața mea. Îi mulțumesc că este alături de mine”, a spus Chris mai demult.

„S-au întâmplat toate foarte repede. Nu știu cum am rezistat ca și cuplu. Ne-am căsătorit și un an mai târziu am devenit părinți. A fost o presiune foarte mare pentru mariajul nostru, dar am rezistat pentru că ne unește o iubrie foarte mare. Avem amândoi personalități puternice, dar ne iubim atât de mult unul pe celălalt”, a declarat și Elsa pentru Vogue.

Elsa Pataky vorbește fluent limba română

Blondă, cu ochi albastri, 1,70 m înălțime si o siluetă de  invidiat, Elsa arată incredibil la 43 de ani, după ce a adus pe lume trei copii. Aceasta a mărturisit într-un interviu în revista Elle că acum se simte cel mai bine în pielea ei și arată mai bine ca în tinerețe. Și asta, pentru că face foarte mult sport și acum are mai puțină grăsime pe ea decât la 20 de ani. Nu e de mirare că la un moment dat, a fost votată cea mai dorită femeie din Spania.  Elsa s-a născut în Madrid, dar are și origini românești. Este fiica unui biochimist spaniol, José Francisco Lafuente, și jurnalistei Cristina Pataky Medianu, de origine română,  de profesie editor. Elsa a studiat jurnalismul  la  Universitatea din San Pablo și a făcut și școala de actorie.

Însă,  puțină lume știe că aceasta este nepoata actorului Mircea Medianu, un cunoscut actor și profesor de teatru.

Superba  actriță nu se sfiește niciodată să vorbească despre originea ei. Ea recunoaște că nu stie multe lucruri despre țara natală a mamei sale, deși vorbește limba română foarte bine. Mai mult, ea susține că bunicul ei, Mircea Medianu, un cunoscut actor și profesor de teatru în România, i-a influențat cel mai mult copilăria, alături de bunica Roza.

Vorbește fluent cinci limbi străine: spaniolă, română, engleză, franceză și italiană. Ea  se caracterizează în autobiografia ce apare pe site-ul ei oficial, „sângele meu e ca un cocktail: o măsura spaniolă, una română, ceva unguresc și… asta sunt eu!’.

 

Citește și: