Poliția l-a așteptat pe artist să-și termine concertul susținut în West Palm Beach, Florida, după care l-a luat la secție. Chris Brown a fost arestat în baza unui mandat emis de autorităţile dintr-un alt stat. Detalii legate de motivul arestării nu sunt însă cunoscute.

Surse din poliţie au declarat că este vorba despre o anchetă desfăşurată într-un alt stat, dar nu au precizat şi motivul arestării.

Certat rău cu legea

În luna mai, rapperii Chris Brown şi Young Lo au fost daţi în judecată de o femeie care susţine că a fost violată în mod repetat în locuinţa lui Brown, în timpul unei petreceri care a avut loc anul trecut.

Chris Brown, tată al unei fetițe de 4 ani cu fosta iubită, Nia Guzman, a avut nenumărate probleme cu poliția în trecut. În mai 2016 a fost dat afară din avion după ce ar fi fumat marijuana. În același an a fost arestat şi pus sub acuzare pentru atac cu armă letală.

Chris Brown a stat o vreme și la închisoare, după ce și-a bătut prietena, pe Rihanna, chiar înainte de gala premiilor Grammy, în 2009.

Foto: Instagram

Vezi și Toată lumea a criticat-o pe Rihanna că s-a îngrășat, dar iată care este motivul real pentru care a luat în greutate. Secretul ei a ieșit la iveală

Citește și: