Chris Brosnan  a fost asistent de regie la filmele celebre ale tatălui său, „007 și Imperiul Zilei de Mâine”, din 1997 și „Lumea nu e de ajuns”, din 1999, însă dependența de droguri l-a făcut să dea cu piciorul la șansa pe care i-o oferise tatăl lui de a-și face o carieră la Hollywood.

Chris Brosnan a ajuns pe străziSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

 

Așadar, în urmă cu 15 ani, celebrul actor,  Pierce Brosnan, a anunțat că deși i se rupe inima,  refuză să-și mai ajute fiul cu bani sau să-l susțină  pentru că acesta nu vrea să renunțe sub nicio formă la droguri din cauza cărora are probleme mari cu legea. Chris a făcut chiar și pușscărie, timp de trei luni, după ce a fost prins conducând beat la volan și sub influența substanțelor narcotice. Marele actor și-a avertizat fiul că dacă nu renunță la droguri, nu mai vrea să-l vadă, dar lui Chris se pare că nu i-a păsat și a ales să stupefiantele în detrimentul famliei, iar acum a ajuns să trăiască pe străzi.

Chris nu și-a mai permis să plătească cardul de credit și  chiria apartamentului în care locuia și a fost dat afară, după cum arată documente de la tribunal, obșinute de National Enquirer. Pierce Brosnan are inima frântă, pentru că fiul lui nu vrea să-și refacă viața și preferă să trăiască în mizerie.

Chris Brosnan este fiul primei soții a actorului, actrița Cassandra Harris, pe care aceasta l-a avut din mariajul cu fostul ei soț, Dermot.  Actorul i-a adoptat pe Chris și pe regretata lui soră, Charlotte, când tatăl lor a murit, în 1986, pe vremea când fostul James Bond era căsătorit cu Cassandra.

Citește și: